Near the bridge

Gå och må bra? Näääe
Tog mig en promenad igår, fast att jag fick gå ensam. Men jag skaffade mig en destination så blev det lite roligare.. Gick hem till kusinen. Tog oss en kopp te o flytta möbler.. Sen ringde Cici och ville sola så hon hämtade upp mig och vi körde till SOLA :D Låg en kvart cirka, och sen, då hade mina fräknar slått ut i hela mitt ansikte! Hehe, liknade nästan pippi ju :P

Allt kändes bra på jobb idag, lugnt och skönt och mycket trevligt. Men sista timmen var ju bara stress stress STRESS! Och den sista timmen där skulle jag egentligen inte ens jobbat. Men men, hellre bryr jag mig om jobbet så det blir gjort, än att sluta i tid o allt är kaos mer eller mindre..

Jessica gillar INTE vad hon ser på det vita pappert hon fick idag =( Där sitter allt för många bokstäver jag inte gillar!



Having my days of being down, tired and sick of it all. Nothings good, nothings right, hate it all, hate the world! Get me out of here. Come and take me away. Far far away from this broken world im living in..

Med solen i ansiktet

Precis tagit mig ett långt bad :D Skum i vattnen, ljus hängandes på väggen och rökelse i luften. Hur mysigt som helst ju! Hade lite musik på oxå, måste ju ha hela "ett underbart bad" känslan ;) Solen skiner ute, lyser in genom mitt fönster i mitt ansikten, skönt =) Känner faktiskt för att ta en promenad ute i friska luften, men tråkigt att gå ensam.. Någon som vill följa med? Ta en frisk promenad i skogen kanske? Innan mörkret faller. Eller längs en sjö? Ahh nu börjar jag drömma mig bort. Hehe


Heros cant wait ?

Med en vit ros i min hand, går jag längs bäcken och följer dens ström. Ett ljud av rinnande vatten, ett annat av vinden.. Alla tecken vi missar, alla problem vi blundar för. Tidigt, innan solen stigit och innan djuren vaknat. En dimma som ett täcke över ängarna, längs skogarna. Måste vi bli påminda om vem vi är? Vad vi står för? Vad vi tror på? Med fötterna i bäcken, placerar jag rosen på vattenytan. Den är för lätt för att sjunka. Jag är inte som du, du är inte som mig. Ser rosen flyta sin väg, låter vinden fatta min klänningen och svepa ner mig i bäcken. Är det vi som ger kärleken, eller kärleken som ger oss?

Kastar in ett par rader

Som uven i natten
Hej svej alla små lingondruvor! Klockan är mycket, nästan halv ett på natten. Men lyckligtsvis så är jag ledig imorgon så kan ta mig i princip vilken sovmorgon jag vill :D Har precis sett på Polisskolan 1. Hehe skiiit ball. Sitter och vakar över två små droppar som ligger på varsin soffa intill mig och sover; Douglas och Marina. Båda två somnade under filmen, ingen av dom är en typ som klarar vara uppe länge.. ? Jag förstår inte varför.. Dom somnar alltid ganska tidigt. Jag däremot är mer en nattuggla än en morgontupp!


Längtar till helgen. Har en ledig helg nu som kommer, vilket jag har lääängtat efter! På fredagen ska jag träffa min biologiska fader, som jag vanligtvis aldrig träffar. Och på lördag blir det 30-års fest för min kusin.

Shopping gör mig glad

Oj oj oj oj uppblåsbara barbara!
Då har man invigt sig själv med att shoppa på Entré. Där var väldigt fint och rent, men lite förvirrande att hitta rätt. Tackar för kartorna de har där ;) Hehe Shoppat mig ett par leggings, stay-ups, skjorta och smycken. Jävligt nöjd med mina köp :P Efter Entré drog jag ner till Jacks Sport i Svedalam hittade ett par skot jag tyckte om skiiiit mycket. Så tänkte varför inte ;) Lika bra att slå till. Vit och röda Reebok skor, nice!

Besviken på deklarationen
Fick min deklaration idag. Inte nöjd =( Jag slipper i alla fall betala tillbaka men fick betydligt mindre än förra året. Vad jag fick är min hemlis, men kan säga att fick 6000:- mindre i år =( Hade värsta planen att ta de pengarna till min resa till Tunisien, men känns inte så lönt... Aja de räcker väl till att hitta på något där nere ;)

Fredags mys
Slutade jobba 21.30 idag. Och jag hade sån tur! Skulle egentligen gått hem..Men min guldfisk ringde, pling pling..! Vill du ha skjuts hem? Jaaaaa tack! Tack snälla, snälla! Man bugar och bockar Cecila flickan. Hem till moi, med litte gottis i väskan och ladda upp framför tv:n. Vi ska kolla litta film o så.. :D Myspys fredag!

En halvdag på Sveagatan

Skrev detta inlägget igår och publicerade det.. Men det har visst inte kommit upp på min blogg
så jag får pröva att publicera det igen... En dag för sent


Då har halva dagen passerat. Har fått tvättat allt nu, så nice! Men litta hänger på tork inu. Varit nere i byn och shoppat mat och dylikt. Hade inget hemma att ha till middag så fick handla något; Tacoschnitzel, potatis och sås fick det bli. Maten ska lagas, tvätten ska vikas och Jessica ska göras iordning. Sen bär det väg till Malmö stad där jag ska träffa syrran och henne kille. Blir en shoppingrunda. Dom hade planerat det och jag hade ju inget annat för mig så tänkte hänga på som ett litet bihang. När shoppingen är över bär det väg hem till syrran. Kan lika bra stanna där kvällen ut om jag ändå tar mig in till Malmö, Daniel kommer också lite senare efter han slutat jobba.

Fan just det! Måste plugga in min Mp3 i datan så jag får laddat upp batteriet lite och uppdatera mina låtar till lite nyare.. Måste ha med denna på tåget sen, för guuuud så tråkigt det är att åka tåg! :P

Ciao!  I´ll be back

Detta är bara början på dagen

Kan man skratta åt precis allt?

Jag och Linda fick ju inte nog av varandra igår, så direkt jag slutat jobba trampade hon på sin cykel hit i räserfart! Hon kom över för och snacka litta problem som uppstått, men tyckte det blev mest en massa snack om allt annat. Hehe Helt mysko var det, jag halsa i mig en kopp te av karamell smak och efter det så kunde jag bara inte hålla käften. Linda snackade i telefon och jag bara garvade och garvade! Haha. Hon sa först något om att anmäla sig själv och jag fick fnatt och skratta, och hon börja skratta fast hon inte visste vad jag skrattade om, hon kunde knappt snacka i telen. Hahaha! Satte oss och spela lite kort och vips! Så hade vi kommit på ett nytt kortspel: Blomman. Haha.. Hel crazy spel men det funkade ;) Och så skulle vi tvungen dra fram våra mobiler och latja.. Roliga inspelningar slutade i ännu mer garv! Hon lämnade mig senare på kvällen med värk i magen efter alla sammanbrott av makalöst skratt. Tack för en skrattretande kväll Linda ;)


Tummen ner för smutstvätt

Nu är det snart dax att tvätta. Har fått tiden mellan 12-16. Bra tyckte ju jag eftersom jag ändå inte har något annat att göra idag. Men så klart så får jag ett sms; Vill du med in till stan idag? Måste handla jeans. Och fan fan fan! Visst vill jag det, jätte jätte gärna så jag får kommit ut litta.. Men jag MÅSTE verkligen tvätta! Jäkla skit.. Visst väljer jag hellre det roligare, hade det varit för ett år sen så hade jag skitit i tvätttiden.. Men idag får jag ta ansvar =( Bläää.. Man har ju en man att ta hand om oxå, kan ju inte bara tänka på sig själv.


Stora problem, större munnar

Problem och lösningar ligger inte alltid i mina händer

Med en kopp te i handen av fruktig smak sitter jag och funderar över hur man kan lösa världsproblemen.. Stirrandes in i en ljus datorskärm med endast mörker omkring mig luskar jag i tankarna på lösningar. Trollar fram en del idéer i mitt lilla huvud, men hur de ska tas till ställning det vet jag inte. Fast om jag egentligen borde början någonstans så vore det att handskas med mina egna problem. Bara en tanke liksom...

Att vilja lösa problem är bara bra, men du kan ha svårt att ta dig an större problem, världsliga problem, om du inte börjar med dina egna först. "För alla vet vi att det är inte smart att bygga hus utan en grund"



Zoegas - När du får oväntat besök...

Idag fick jag besök av en rosa kanin vid namn Linda. Hon kom över på en redig kopp kaffe efter ett par timmar i skolan. Kaffe och apelsiner, det var precis vad vi fikade på. Förutom att fylla munnen med mums-saker så kom det ut en del ur våra munnar oxå! En massa prat och skratt for ut genom våra oändliga gap! Det var prat om killar och vilka problem det medföljer att ha en sådan till husdjur, prat om idéer folk får för sig att utföra som är av rent galenskap och så klart om ting vi vill ska uppfyllas på fantastiska platser med fantastiska människor!
Efter många ord och meningar körde Linda mig så helhjärtat till jobb. Kan hon va snällare? Nä, för det var sååå rart, jag slapp släpa mina hasor efter mig på en 20 minuters lång promenad till jobb :D



Sail away

Packar min ryggsäck med allt jag behöver; kläder, hygienartiklar, pass och pengar. Kastar på mig väskan på ryggen och beger mig mot tågstationen. Innan jag släcker ner och låser efter mig drar jag iväg sms till mina närmsta. Alla får samma sms där det står; Hej! Lämnar Sverige idag för att bege mig på en lång färd genom världen, livet är för kort för att sitta och drömma så bestämde mig för att tågluffa. Räknar med att vara borta i ca 4 månader. Jag hör av mig då och då för att checka in och berätta att allt är okej. Ha det fint allesammans! /Jessica
Väl nere på tågstationen står mitt tåg redan och väntar, tåget som ska ta mig till Tyskland. Min första hållplats på min långa färd.
Jag hittar en ledig plats och slår mig ner med ett leende på läpparna. En lättnad lyfts upp från mina axlar när jag inser att äntligen ska jag göra något jag länge velat. Äntligen slipper jag undra över om jag om många år kommer se tillbaka och ångra att jag aldrig gjorde den här resan. Nu vet jag.. Nu vet jag att jag kommer uppleva i alla fall en bråkdel av allt jag vill hinna med innan jag är för gammal.


Vad jag önskar att jag tog steget och gjorde som mina drömmar vill. Men rädslan är för stor för att jag ska våga ta det där första steget...
Istället sitter jag här hemma och skriver en massa rader som egentligen inte betyder något. Ord är inte handling.

Balansen behövs

Utan hat hade vi inte kunnat känna kärlek. Det fungerar som en balans. Utan våld kan vi inte få frid, utan vrede kan vi inte förlåta. Vi måste ha det sämre för att kunna uppnå det bättre. Hade kärleken bara funnits hade det slått ut balansen i livet likaså om hatet bara funnits.. När vreden på en plats slår ut förlåtelsen så slår förlåtelsen ut vreden någon annan stan. Så som vi alla söker en balans i livet med vänskap och förälskelse, så söker vi även en balans mellan gott och ont.

/ Jessica

Att älska dig kommer jag alltid att göra
Men jag är trött på att alltid höra
Att det inte är mitt hjärta du vill ha
Utan en annans du tänker ta
Men jag vill vänta på dig i all evighet
Fast du mitt hjärta sönderslet
Att älska dig tar jag för givet
Jag kommer att älska dig hela livet

Watch the movie

Såg filmen: Gran Torino häromdagen. Skit bra film! Trodde först det skulle bli en sån där långdragen film där man mer eller mindre bara väntar på att få veta slutet. Men så var den inte. Den var sjukt bra. Ett mästerverk med Clint Eastwood! Verkligen en film att sätta sig ner och se en kväll. Allt som händer i filmen är helt oväntat, Jessica gillar!


Större lägenhet

Börjar bli så trött på att bo i denna ettan. Både jag och Daniel bor här ihop, inträngde i en liten etta. Vi får inte plast med våra grejor, våra kläder får ligga nästan överallt snart. Och det kvittar vad man vill göra så får man sitta i samma rum och störa varandra, han vid tv:n och den andre vid datan. Vi står i bostadskö hos Svedalahem, men det går ju så jäkla segt! Det rör inte på sig det minsta lilla. Har ringt när ett par gånger, får nästan bara samma svar alltid; Vi hör av oss om det kommer upp något.. Suck! Javisst liksom, säkert! Vi står både på tvåor och treor och har sagt att det första som dyker upp tar vi! Nä.. har ska man fortsätta vara instängd i sin lilla etta...

Genomgång

I söndags åkte jag och Daniel ut till Marina och Freddei. Vi hade köpt bullar med oss och satt och käka frukost, mums. Efter frukosten åkte Daniel hem. Men jag stanna för jag skulle hjälpa till att rensa trädgården och förråd. Vi höll igång i några timmar och fick en hel del gjort :D Utmattad var man efteråt och deckade en stund på soffan. Hehe

Igår efter jobb tog jag tåget till oxie och åkte och träna. Kändes verkligen som om det behövdes efter helgens synder. Hade ju vatt på kalas så blev lite glass och kakor. Hehe

Imorse vaknade jag tidigt när Daniel skulle gå till jobb och det snöade som in i! Uach, fy, blä tänkte jag! Somnade om någon timme och när jag vaknar igen så strålar solen ute! Hallå?! Lite konstigt tyckte jag.,. Men det är ju Mars månad och man kan aldrig veta då..


70-talet

Hemkommen från kalaset nu. Jätte trevligt var det. Vi snackade om Laserdome från igår, oj oj som alla varit där inne. Haha! Skrattar nästan ihjäl mig! Snackade även om saker mamma minns från när hon va liten och saker hon gjorde. Helt tokig ju..! :P När hon var 15 år så drog hon iväg till Tunisien med en kompis. Hon fick inte av sin mamma och hennes mamma var skit förbannad på henne. Hon hade stått på flygplatsen och bölat när mossan drog iväg. Skit, tänk om man gjort så idag och man varit 15 år. Att de ens fick köpa biljetter som 15-åringar?? Inte klokt ju!

Det får en att tänka på mycket dumt man själv gjort som yngre, men på något vis så känner man inte att man ångrar det, utan mer att de misstag man gjort är det som format en till den man är idag. Och att ibland så måste man leva vilt för att känna att man har levt ett lyckligt och rikt liv, fått uppleva spänning :D

Elvis Presley - I cant help falling in love with you

Kalas

Ska snart iväg på kalas. Syrran håller kalaset idag kl 15.00 för alla. I och med att alla i släkten inte var med igår så får hon bjuda till med ett kalas idag. Vem vill inte ha klappar? ;) Hehe Men innan dess måste jag till Klågerup. Har ju en tid där idag kl 12.00 för att bygga mina nails, hade helt glömt bort det!! Men tur att jag ska dit för jag har brutit en nagel =(

Tina 23

Tänkte dra igenom gårdagen här på bloggen.

Syrran fyllde 23 igår så hon hade i tanke att vi alla skulle dra och lira laserdome. Hon hade hyrt hela hallen till oss. 3600 kr var priset, men det blev 120 kr var för vi var runt 30 personer. :D Skiit kul var det! Vi hade med oss di gamle, föräldrarna. Oj oj som vi sprang runt där och sköt på varandra, haha mamma hamna alltid mitt i smeten med fel lag, så vi bara pepprade henne :P Hihi. Efter en timme där inne drog vi hem till Tina, fast di gamle drog sig hemåt. Laddade upp med musik och partaj! Fullt liv hela kvällen ut, riktigt nice.

Trampa mig till jobb

Jaha då... Imorgon börjar man jobba kl 8.00 Vanligvis för jag då skjuts av Daniel så jag är där 7.30 så brukar jag läsa en tidning eller så innan jag stiger in på jobbet. Men så klart så börjar han 7.30 imorgonbitti vilket innebär att han måste köra kl 7.00 Inte en chans att jag sticker till jobb en hel timme innan!
Min vanliga cykel jag annars brukade ta till jobb blev stulen för några månader sen. Dum som jag är så ställde jag den på stationen över en natt och nästa dag så POFF var den väck!  =(
Jag tänker inte gå till jobb imorgon för det pallar jag inte, vill inte ta bussen heller, onödigt slöseri med pengar. Istället har jag fått släpa fram min gamla cykel som jag hade för mååånga år sedan. Lite liten är den ju.. och ingen luft i någon av däcken. Får dra den ner till cykelaffären imorgonbitti och fylla den med luft. Hoppa upp på min cykel och trampa mig till jobb får det bli!

Kort historia lång

Muskelmän - Stick!

En helt vanlig arbetsdag idag. Jobbade 7.30-15.00 och inget ovanligt eller stressigt var det på jobb idag. Skönt :D dessutom hade vi ju så fint väder idag vilket gjorde att man mådde ännu bättre! :D Efter jobbet rusade jag ner till tågstationen och begav mig mot Oxie. Alla vet vad det betyder; träning så klart! Men denna gången fick syrrans kille hoppa på det för han skulle jobba sent. Men jag och Tina trallade in som små lyckliga troll och beslagtog alla träningsverktyg :D Jätte nice i början för vi va där praktiskt taget helt ensamma. Men sen.. då stormar det in ett gäng unga killar. Visst skötte de sig i gymmet och så.. men ahh, känns så obehagligt att träna när alla dom muskelknuttar är där..

Efter träningen var det direkt hem. Eller ja... en omväg till synden själv, McDonalds, perfekt efter träning! ;) Eller inte. Hehe. Men det bjuder jag på :P Som sagt.. Hem efter det och ta en snabbdusch sen bar det väg till Daniels mormor och morfar. Spenderat hela min kväll där och nyss hemkommen. Hade jätte kul där, och gottis blev det oxå. Men jag tog bara tre bitar - JAG LOVAR!

Män och minnet..

Fart o brallan! Nyss kommit hem från jobb. Hade kvällspasset idag. Slut som in i är jag efter dagen. Den har varit lång och utdragen. Blev först väckt av en arbetskollega på telefonen. Sen uppstigning och vakna till. Fick springa ner i byn på en del ärenden, inklusive jobb ärenden. På väg hem slog jag Linda en pling. Hon hade lika tråkigt som jag så jag gick ner till hennes skola och träffade henne en stund. Kul blev det där, jag och Linda fick oss en del skratt. Mongo som jag är så råkade jag på något konstigt sätt kasta min mobil i väggen.. Haha.



Ahh typiskt män. Daniel fick ett samtal av sin mamma; Glöm nu inte din mormors födelsedagsmiddag imorgon. Så klart så hade han det för han har inte sagt något till mig! Men jag hinner precis på håret i tid att följa med. Men störigt att veta det tio kvällen innan. Har ju ingen present till henne...


Tänk dig tio ägg i en skål, i en bergochdalbana!

Vänner gamla som gatan

Då har många timmar av denna dagen flytit förbi. Har haft en massa kaffegäster idag. Otroligt trevligt har det varit. Och folk man inte träffat på år och dar!

Först så kom Calle och Kim hit.. Satt här i nästan fyra timmar. Linda ploppade upp hos mig mitt i där oxå :D Ahh som vi snackade..prat prat prat om allt möjligt! Saker vi missat och minnen, oj silka minnen! Haha
Jag tackar för besöket, väldigt kul kul. :D

Sen när de gått så hant jag inte mer än laga mat och äta sen ringde det på dörren igen :D Och denna gången var det Mattis. Ojoj inte umgåtts med honom på år!! Kul och snacka igen sig lite med honom oxå. Nytt kaffe fick förstås bryggas, hehe :D

Men en fullspäckad dag har det varit! Inte bara med besöken utan också med min utelåsning imorse, som jag skrev och berättade om i nått tidigare inlägg.

Men än är inte dagen slut. Kl 20 ska Linda komma hit igen, så ska vi låna Daniels bil, hämta upp Douglas efter jobb och sen dra ut till Marina som sitter ensam för mannen är och jobbar :D Kanon kul ju!

Kommentar, look back

Tittade tillbaka på gamla kommentarer i min blogg och hittade denna. Jag hade skrivit ett inlägg om att jag o min familj bara var helt vanlig människor, inget speciellt med oss liksom. Hehe

kuggen om Jag:
vadå vanlig okänd familj, en extrem rödstrumpa till mamma , en pappa som tror att han är James Dean himself (du vet den döde skådespelaren som kör race med USA bilar, "lev farligt dö ung")en bror som jobbar i Joakim von Ankas kassavalv, en storasyster som snart är Svedalas svar på Florence Nightingale, och en lillasyster som snart är med i melodifestivalen - nä vanliga är dom inte, lite Orginella kanske?

Den 17:e

Historia är dåtid, vad som varit har varit..
Framtiden är det som kommer ske följt av det som sker i nuet.
Det är okej att se tillbaka, men fastna inte i det förflutna. Det är framtiden som är och kommer att vara ditt liv.
Historian är också en del av ditt liv, men tag det med dig som en erfarenhet och viljan att blicka framåt.

Min värsta morgon

Har nyss upplevt en trasig morgon! Usch jag fick panik!
Det börjar med att jag vaknar 7.20 men var meningen jag skulle upp 7.00 för jag hade tvätt tid då. Daniel har inte kört till jobb inu och erbjuder sig att hjälpa mig ner med grejorna till tvättstugan. Ska plocka fram tvättmedel och sköljmedel men upptäcker att tvättmedlet är slut. Fan fan måste verkligen få tvättat idag! Så Daniel kör ner mig till Statoil så jag kan handla det och sen släpper han av mig hemma. Fort som fan kör han iväg så han inte blir sen till jobb. Väl framme vid min dörr upptäcker jag att jag har inga nycklar!!! FAAAAN jag kommer inte in, jag ringer Daniel innan han kör ut på motorvägen tänker jag men... Oj min mobil ligger också i lägenheten! Rusar upp till grannen o ska låna telefonen, hans pengar slut på mobilen.. Ner en trappa och ringa på nästa dörr. Yes! En som har en telefon jag kan låna. Ringer Daniel och han är redan långt ute på motorvägen =( Han vände och fick köra tillbaka fort och sen in till jobb igen. Så han blev sen till jobb och jag missade en timme av tvätttiden och fick nästan en panikattack...

Bip Bop

Tyckte det var tid med nån bilder...


Ystadcruisingen 2008


Vårruset i Malmö 2008


Sommarrock 2008

Besök ikväll

Precis haft över Linda på besök :D Vi prövade mitt nyköpta te: Lust & fägring. Mycket mycket gott! Satte oss och såg på City akuten, inget program jag gillar men Linda följer ju det så fick bjuda till ;) Blev såååå gotte sugna så snälla Daniel körde och handla godis och chipps o dippa :D Mums, tack för det hjärtat! Sen blev det Ballar av stål på tv. Haha, rätt kul. Fy fan att göra som vinnar-killen gjorde. Att han vågade! Bli jagad av en massa andra killar som vill mer eller mindre pryla skiten ur honom! Ahhh...

Usch nä, nu känns det nästan som om man syndat. Ätit en massa gottis när man slitigt på gymmet idag.. mmm =( ¨
Hoppas den känslan går över snart. Känns inte bra. Blir fan aldrig en millimeter smalare om magen ju!

Tanken är slut...

Dagen började med jobb 7.30-15.00. Helt slut var jag efter jobb.. Men fick rusa mig ner till stationen och ta tåget till Oxie. Hade bestämt träning med Tina och Jimmy idag. Körde för fullt där i 1 och ½ timme.. Puhh haa! Kom hem rent sliten. Tur nog så lagade killen maten till oss :D Deckade därefter på soffan ett tag. Sen en snabbdusch :P

Varför kan man inte bara orka att köra fullt race hela dagen? Varje dag? Hela veckan? Måste man få slut på ork, på energi.. Puhh.. Önskar jag hade all världens energi!


Melo vs The Hills

Melodifestivalen igår: Usch, jag var inte så glad över att den låten vann. Fanns ju andra som jag tyckte var bättre. Och nej allihopa! Då menar jag inte E.M.D..! Men förhoppningsvis så skickar vi en låt som de andra länderna tycker om. Förra årets låt vi skicka blev ju en total flopp... Låten som vi skickar nu är ju lite i stuk med vad de andra länderna har för "smak". De har oftast lite lugnare låtar.. Så håll tummarna allihopa!

Weekendbreak MTV
Har tittat på The Hills hela dagen. Ohh my god vad jag stör mig på Audrina! Hon fattar inte att den där jävla Justin är en nolla! Hon förtjänar bättre. Han kommer och går som han vill och hon bara släpper allt för honom precis när det passar honom...! Men hon är för jävla korkad för att fatta något!
Det märks lååånga vägar att Spencer manipulerar Heidi. Har alltid hatat Heidi innan, men börjar fan tycka synd om henne nu.., För nu har man verkligen fått se att allt är mer eller mindre Spencer's fel.. Dumpa honom Heidi!

Som röstningen går i Melodifestivalen..


Ost!

Tjo i galoppen! Lördag kväll för stunden, så klart så blir det Melodifestivalen! Har laddat upp med en skön dusch, röjt undan lite och har fått med mig Douglas hem. Man kan inte ha en tv-kväll utan något gott.. Därför har vi handlat med oss hem en massa ostar och ska slå till med en underbar ostbricka! Mums! Blåmögelost, brieost och den skrattande kon ost.

Blev väckt imorse av underbara Daniel. Fick en perfekt vakna-upp-present. Du är den bästa som finns! Tur att jag lyckades fiska upp dig ur havet :D

Dax att vakna kanske?

Nu har jag asat mitt arsle ur sängen! Tjugo i två.. Då tog jag tag i i mitt tråk och steg upp ur sängen. Legat där i ganska för länge nu. Har bryggt kaffe för o friska upp huvet och satt på musik för att inte ha det alltför tråkigt. Tog mig även en banan för o få lite socker i mig. Har verkligen inte funnits något alls att göra idag, har inte ens slått på tv:n. Det är så tråkigt att titta på tv! Men nu är jag i alla fall uppe och bloggar vid matbordet istället för i sängen. Köksfönstret står öppet för att få in lite frisk luft också. Allt för att pigga upp mig..


Ingen ingenting

Är tillbaka i min säng nu. Så fort jag kom tillbaka från byn kastade jag av mig kläderna och hoppade ner i sängen igen. Allt känns så trist idag. Det tar emot att stiga upp. Därför jag är tillbaka i min varma, sköna, mjuka säng igen. Känns som om jag inte vill resa mig ur sängen och göra någon nytta. Vill bara ligga här och stirra i taket hela dagen! Sugen på kaffe, orkar inte laga, känner för att höra musik, orkar inte starta spelaren, vill ha det diskat, orkar inte... Inget, precis inget orkar jag eller känner jag för att göra överhuvudtaget just nu... Vill bara krype ner ordentligt under täcket och ligga här till jag är tvungen att stiga upp, vilket är när jag måste ta mig till jobb. Suck..

Kom och ryck upp mig någon! Innan jag tjärar ner mig rent för mycket i sängen idag...

How does dreams work?

Igår drog jag och tränade med Tina och Jimmy. Missat ett pass förra veckan så tog igen det extra hårt denna gången. Fy fan va jag körde! Men skönt i kroppen kändes det efteråt :P Hem efter träningen och ducha o dylikt. In till Malmö med Daniel på kvällen. Vi stack hem till Johan och glodde en film´. Skit bra va den. Felon hette den. Ingen ny film, men gud så bra den va. Och många snygga vältränade kroppar dök upp under filmen. :P Mums!

Ibland undrar jag om det här med drömmar. De dyker upp under sömnen från ingenstans. Handlar om saker som vi inte kan kontrollera. Du har inget val i vad du ska drömma om nästa natt. Du kan drömma om sånt du inte vill eller om sånt du önskar skulle hända dig. Men det är bara drömmar. Ibland är det som om drömmen följer med en när man vaknar. Om jag i drömmen varit jätte arg på någon så vaknar jag upp och känner att jag fortfarande är arg på denna personen. Om jag gör något speciellt i drömmen och sen vaknar upp så känns det ungefär som om; men var tog du vägen? Varför är jag ensam hemma? Du fanns ju här nyss?! Det är som om det tar tid att koppla om från dröm till verklighet ibland...


Tillbaka till verkligheten just nu; ska snart hoppa upp ur sängen (har laptop:en i knäet) och trava ner till byn. Hade visst ett ärende där som var ganska viktigt. Ahh min mage kurrar så hungrig den är! Någon som vill slå följe med mig hem från byn och smaka på en kopp kaffe eller te? Inte?

Put a ring on it

Spenderade min dag hemma hos Marina och Freddie. Plockade ihop en massa skrot o annat som skulle lastas på flaket och sen köras till Tippen. Faktiskt väldigt kul. Älskar göra sånt. Så om någon behöver hjälp, slå mig en pling.


Idag är jag ledig hela dagen så körde igång med städning. (Som vanligt när jag är ledig) Har tagit mig an badrummet så allt skiner där inne nu. Köket är klart, ny duk på bordet med två fina orange apelsiner :D Storarummet/sovrummet är i princip också klart. Tog en rejäl dammsugning under soffan och sängen. Så dammfritt kan jag bo några dagar nu!


First Ladie



Ohh no. You did not!!!

Parteý


3 sisters


Dröm jobbet

Fan alltså. Retar mig ibland att jag är som fastneglad i det jobbet jag har. Jag vågar ite släppa det och sen stå där utan jobb. Utan att kunna betala min hyra o mina räkningar. Vill satsa på det jag alltid velat jobba med, vilket är att bli reseledare. Jag finner mig ofta med att sitta o snoka runt på internet, på hemsidor om reseledning. För inte för länge sen klicka jag i så att jag fick hem papper om reseledning. Men allt detta gör jag bara för att titta och drömma mig bort att jag jobbar som det. Kommer sen tillbaka till verkligheten där jag jobbar inom vården. Inte för att det är så farligt att jobba inom vården. Trivs bra med mina arbetskamrater och mina sysslor. Men det är ju egentligen inte det jag vill...

WakyPaky

Guten morgen alle sammans! Nyvaken för tillfället. Blev väckt av städpersonalen i trappen. de förde ett jäkla liv imrose. Lät som om de höllt på att skrapa något skit. Också pratade dom jäkligt högt med varanda. Nu kurrar magen som in i så tänkte bre mig några goda mackor och slå mig ner framför tv:n ett tag. Jobbar kväll idag igen så har ju hela förmiddagen hemma för mig själv. Och tro mig, det är inte skönt. Är ensam hemma på förmiddagar rent för ofta nu för tiden så allt känns så trist och ensamt. Suck!

Defeat Silver - Done

Satte mig o spela lite Sonic. Äntligen! Nu har jag klarat Silver! Jiippii, det tog tid men nu är det gjort i alla fall. I o med jag klara honom så har jag låst upp så man kan spela one player - silvers historia. Kul kul. Mycket mer att göra på spelet nu.

I wanna hear you

Är det våra motgångar som gör oss starkare eller är det vår framåtanda? För varje motgång man mött så har man klättra tillbaka och fortsatt livet framåt. Man har med sig motgångarna i bagaget och kan förhoppningsvis undvika att stöta på liknande vägbula i framtiden. Är det detta som gör oss starkare? Lär oss att veta bättre?
Framåtandan finns nästan alltid hos en. Man ser fram i tiden och tänker hur man vill ha det då. Man jobbar för att ha bättre förmåner i framtiden. Man skaffar partner och siktar mot att ha barn en dag. Allt det för att veta hur framtiden kommer bli, att man får det man vill. Är det detta som får oss att orka varje dag? Som ger oss styrkan att vilja leva längre och längre?

Miss mess

Vaknade kl 10.00 idag Skönt o ha lite sovmorgon. Men senare idag är det tillbaka till jobb och allt som jag står i o ska fixa där nu. Har försökt koppla bort jobb under helgen, men inbland är det svårt att inte tänka på det. Men tillbaka till annat nu, det får nog bli lite städning här hemma idag. Mest kläder och sängkläder som ligger överallt. Jag har en tendens att kasta kläder omkring mig innan jag ska på fest. Jag gör cirka 10 klädbyten innan jag hittar något jag vill ha på mig. Och allt jag provar kastar jag bara på sängen eller soffan. Sängkläderna är sen Tina och Jimmy sov över här efter Josse o Johans fest. Har inte orkat lägga undan det inu.

24

Fest igår hos Josse och Johan. Mycket trevligt och nice som fan :P Daniel låg o sov till kl 16.30. Det var då hans telefon ringde så han vaknade, annars hade han säkert sovit längre. Det blev fiskpinnar och mos till mat. Varken jag eller Daniel orkade laga något avanserat. Senare blev vi gotte sugna, drog till videobutiken och handla godis och hyrde en film. 24-Redemption. Bra film. Inte trötta nog efter den filmen så ladda ner en annan. Body of lies. Tittar på den as I write :P
Måste återgå till filmen nu! Det blir mer o mer spännande!
Pussss

Defeat Silver

Vill bara in till tv:n så jag kan försöka klå Silver! Har vatt inne o läst om tips hur man gör, men de var inte till mycket nytta för det är precis så jag gjort hela tiden. Spring runt hela hela tiden! När Silver pratar och kastar med stolar så ska man hoppa på honom. Men det e fan inte så lätt! För att får en hela tiden.

      

You dont ...

You dont wanna lose it again!

När dogge kom så drog vi till Mc för o handla litta käk :P Gott gott. Sen lirade jag lite Sonic the hedgehog. Har kommit dit man möter Silver men han är ju skit svår att döda! Ahh, jag kämpar o kämpar. Sen blev både jag och Dogge ganska trötta o kände för att vila. Vi dök ner i sängen och slockna nästan direkt. Fan vad skönt det var :D Under tiden spelade Daniel sitt jävla Call of Duty!! Det jävla skjutande går mig på nerverna! Driiiriiiriiiriiipangpangpang! Ahh blev ju knäpp. Efter jag vaknat av det satte jag på lite kaffe. Det var ändå inte lönt att sova vidare. Ska snart göra mig i ordning inför ikväll. Ha det bra alla söta kaniner!

Go girls!

Varit i byn och köpt vad jag ska inför kvällen. Det blir fest hos min kusin o hennes boy. Douglas mötte upp mig i byn så fick jag lite bärhjälp :P Fick köpa mig några lime till mina Corona, mums! Akte er utanför Coop, det står rossäljare.. Ahh dom e så jobbiga! Haha.

Imorgon är det internationella kvinnodagen!

Godmorgon

Fick ett samtal 07.00 i morse. Usch! Vakna så tidigt när jag är ledig. Personen som ringde var inte särskilt nykter heller.. Men jag lyckades somna om igen, tack gode gud för det.
När jag skulle springa på dass så fort jag vaknat så funka inte lampan! ahh fick man sitta där i mörkret. Trodde först att de kanske va hela lägenheten, men det va bara på toan. Så nu är glödlampan bytt. :D

Pilatesboll

Varit ett tag sen man skrev nu. Men har haft en lång arbetsvecka och även helgen som gått har jag jobbat. Men kände det var dax nu :D
Har köpt mig en pilatesboll :D Använder den att sitta på när jag är vid datan. Pratade med en arbetsterapeut som sa att jag sitter otroligt dåligt med min rygg. Hon föreslog att jag skulle ha en sån här boll att sitta på. Håller min rygg mycket rakare. Kan även träna lite på bollen, magövningar, rygg och ben ju. Så den duger till mycket :D

RSS 2.0