Facemask

Har packat och städat hela dagen! Äntligen fått undan alla kläder så nu kan man gå in i garderoben ;) Även varit och träffat Linas söta bebis! Hehe, jag höll till och med henne, ovanligt.. Hehe..
Sitter just nu med en kopp te och med ansiktsmask. Tänkte göra ren huden lite och få peelat den inför sommarsolen ;)


The beach

Hela helgen spenderade jag på stranden i vårt underbara sol väder vi har haft! :D Åkte ner till smygehuk och hitta en plats där det var lä. Med oss hade vi en massa gott att fika på






På flytthumör

Ja då vart man igång! Kunde inte hålla mig.. Hela förmiddagen hemma ju så jag tog tag och började packa lite! :D Hehe har packat två flyttlådor nu :P En med böcker och cd-skivor och en med en massa glas. Längtar ju sååå till flytten. Plockat ner lite från köksväggarna oxå, så det ser ju nästan lite tomt ut där nu =/


He is my legend. No greater music maker!

Packning månaden ut

Denna veckan har gått fort, löning har det visst hunnit bli :D Alla räkningar betalda, skönt. Men månaden som kommer nu blir det en del att göra. Ska packa ner hela min lägenhet i lådor, får börja tidigt för jag har mycket att packa. Och i o med att jag åker till Afrika den 7 augusti och kommer hem den 14 så måste jag ha pckat färdigt innan det. För flyttdagen är den 15 augusti. Och även hunnit städat köket och badrummet. Fast just nu har vi bara 3 flyttlådor. Behöver ju verkligen fler! Någon som har och vill skänka? :D

Idag blir det en vanlig fredag. Jobbar till 21.00 sen bara hem och ta det lugnt med killen och syrran. Hon sover över för imorgon tidigt hade vi tänkt bege oss på en liten bilfärd =) Ska bli stranden om det inte blåser allt för mycket.


Josse 18-årsfest!

18-årsfest för Josefine igår. Vi var ute på landet i kävlinge hemma hos hennes föräldrar. Jag hade sååååå himla kul! Och vi höllt på länge. Kl 5 gick vi och la oss, helt slut och fyllda med ro i kroppen :D En hel del folk där som det var kul att stöta på. Där var visst någon som hade lite för kul oxå, smög sig ut i åkern bland det höga gräset.. Haha! Men det var INTE jag! Jag satt runt elden och njöt när hamocken small i marken!



   

   

Födelsedagar innebär FUN

Student & 19 år
I fredags tog min wunderbar vän Douglas studenten! Grattis! Det var studentfest och även 19-års fest, för han fylla ju år oxå! Började hemma i lokalen hos honom, sen drog vi vidare ut till White (Buddah). Trångt och varmt, dyrt med drinkar. Annars var det great! Dansade och hade mig med Douglas och Tina :P (Douglas sover med Victoria Silvstedt på nätterna).

50 år
Lång nattsömn fick man inte, hemma tre, sen upp vid sju igen, suck! Börja att göra iordning till mammas 50-års fest. Tog oss hela dagen sen började gästerna strömma in! Mellan 60-70 personer kom. Trots allt slit hela kvällen med att beghaga alla gäster så var det otroligt kul! Det pågick hela natten, men för min del tog det slut lite tidigare. Var så trött! Haha.. Har sett videon som blivit filmad, gud! De häller rödvin över mamma och smörjer in henne med detta.. Haha!

18 år
Igår fylla kusinen 18 år! :D Upp till henne på kaffe och kaka, sen bar det väg till malmö. Åkte in på en pub och satte oss, riktigt mysigt och kul. Jag kunde inte undgå att se mat på menyn, hehe. Så jag beställde in onion ring! Mums! Var väl hemma sen igen vid halv två. Då blev det sängen på studs!

Lägenhetsvisning imorgon

Börjar inte förren 14.00 idag så jag har en lång förmiddag på mig att fixa och dona! Måste storstäda hela lägenheten för imorgon kommer det en tjej som ska titta på min lägenhet.. :D Golven har jag sugit och hela spisen är stor skurad! Så en bit på vägen har jag kommit.
Uppe tidigt idag, hade tid hos sjukgymnasten imorse.. Vi har kommit fram till nu att mina höftsmärtor är kopplat till min knäskada som jag fick för typ 7 år sen. Så nu har jag fått papper med träningskonster jag ska utföra för att träna till några muskler. Får se hur det artar sig.. :D

Ahh låång vecka, mycket att göra. Imorgon jobbar man till 16.00 sen kommer tjejen som ska kolla lägenheten, sen ska vi bygga tält hos mamma och pappa. Fredag jobbar jag till 17.00 och ska direkt till en student sen. Och lördag blir dukning och annan förberedning hela förmiddagen, inför mammas fest. Tjooho! Haha..
Men nu måste jag hit the shower..

I feel great! But stressed!


Vi har en ny lägenhet!

Nu är det officiellt! Jag och Daniel har fått lägenhet! En tvåa på 57,5 kvadrat. Papperna är påskrivna och vår nuvarande lägenhet är uppsagd. Vårt flyttningsdatum, som vi längtar så till, är den 15 augusti! Jag vill bara börja packa ihop nu nu nu! Ska bli så skönt att slippa bo i en trång liten etta! Jiippi! Fast flytten kommer bli ganska stressig. V har en dag på oss att flytta och städa den gamla lägenheten. Inte nog med det, utan jag kommer hem från min resa till Tunisien den 14 augusti. Så det blir direkt hem och börja fixa och dona! Suck.. Haha. Fast jag får ju packa ihop lägenheten så mycket som möjligt innan jag far på min resa. Jag längtar så sjukt mycket till augusti nu, eftersom jag har två fantastiska saker att se fram emot, både resan och flytten! Alla som hjälper till att flytta får öl :D Jag bjuder!
Snubben som bor där nu flyttar ut den 1 aug men svedalahem behövde 2 veckor för att renovera, och tur är det! Så som där ser ut, och för att det har rökats inne i hela lägenheten.

Nu är det kaffe, räkningar och scheman!

Nattgäst, en bra lördag

En lugn lördag igår ikväll. Jag och Douglas spelade lite Indiana Jones, som vanligt ;) Gjorde klart alla banor som fanns, men än är inte spelet slut. Nu är det meningen att man ska låsa upp bonus banorna för att kunna spela klart.. Ahh vi ska bara komma på hur man gör :P
Dogge stannade över som nattgäst, tog soffan som vanligt ;) Vi ska nog gå o sola snart, måste jobba upp lite på brännan.. Hehe.


Jäkla Justitia Kredittest!

Har fått hem en räkning från kredittest.se  ?? Den ligger på 353kr och avser att jag ska ha gjort en kreditupplysning på mig själv? VERKLIGEN INTE! Fick ju ringa dit och efter ca 20 samtal kom jag äntligen fram till någon. Och den här någn var en sur gubb fan! Otroligt otrevlig i telefonen.. Vad vi i alla fall kom fram till var att jag skulle maila dom istället med mina uppgifter och fakturanr så ska de kolla upp IP-Adress osv... Jäkla skit det här ...

Försov mig imorse, hade tvätt tid kl 7 men vaknade 7.45.. Ops! Men sprang ner i tvättstugan ändå och fick dra igång tvätten på direkten. Annars har jag bara tagit det lungt hela förmiddagen.. Småpillat med saker hemma, tittat tv.. satt igång lite kaffe nu. Zoegas såklart! Inget annat kaffe är lika gott som Zoegas!

Tittar på tv:n, det är visst den där Sheercover reklamen... Usch! Eller hur att man får sååååå fin hy genom att pudra på lite av deras skit.. Nä tack, tror jag spar dom pengarna på något annat ;)

Killen med två brudar

Är inne på det tredje avsnittet med Paradise Hotel nu. Och det blir bara mer och mer spännande! Längtar som fan tills nästa avsnitt. Det visas ikväll mellan 24.00-01.00 men det blir lite för sent ibland. Därför kollar jag programmen på tv6 hemsida. Vad som verkligen har gjort det mer spännande är saken att där finns en kille som har en ex flickvän där, och han har en "på g" brud där. Han spänner på exet men säger till den andre att han vill ha henne. Och dessa två tjejer gillar inte varandra.. Haha! Vem som nu står som ensam imorgon är bara till att se och hålla tummarna! Hoppas Rsamus väljer Diana :D

Varit och tittat på en lägenhet idag :D Wiiie jag är så lycklig!

Allt bara gick sönder!!

Glömt berätta om Törringe i lördes.. Inte mycket som hände.. Man dansade och hade kul och vips så var min plånbok tappad! Ajaj... Där blev min kväll förstörd, var så ledsen över det. Alla mina kort och ID handlingar. Ringde dit dagen efter och hade såååå tur! En vakt hade hittat den o lämnat in den, så det var bara att åka dit och hämta med det största leendet på läpparna! :D Tack snälla vakt!

Söndag var ju morsdag. Jag och syrran hämtade upp mossan, körde till yddingesjön och satte oss. Myspys på hög faktor! Strålande sol med värme, filt att sitta på o titta på vattnet, kakor och kaffe och en massa goda skratt. Tyckte det var bra för mamma att komma ut i naturen lite :D

Igår hände en olycka,,, jag blev så ledsen! Har öppnat fönster för att få tvärdrag i o med det var så varmt igårkväll. Hör bara ett stort BOM! Springer in i rummet och då har hela fönstret flygit upp och öst ner alla mina saker på golvet! Sönder var min blomma, min kruka, min prydnadsak, min spegel och min lampa!!! Ahhh så arg o ledsen jag blev!
Men inte mycket att göra åt det nu ju... =(


Paradise Hotel Danmark

Igår visades Paradise Hotel Danmark på 6:an. Jag var bara tvungen att se det! Och det var skit bra :D Haha! Såna intriger bara första avsnitten. En tjej som är med där berättar att hon åkt dit för att ha en upplevelse och komma över sitt ex som var otrogen mot henne. Och tror ni inte hennes ex kommer in!! Han är oxå med i programmet! Ohhh gud! Och tjejen som killen var otrogen med satt oxå där!!! Haha. Likadant var det för en tjej till, hennes ex var visst oxå där och han hade varit otrogen mot henne. När de får reda på att de ska hitta vars en kille att dela rum med får tjejerna som hade sina ex där reda på att de MÅSTE dela rum med sina ex första natten! Ojojoj, det kunde fan inte blivit bättre! Haha.. Jag måste bara se de andra avsnitten oxå. Lute dåligt att programmet visas 24.00-01.00.. Lite sent, men vill jag se föår jag helt enkelt hålla mig vaken!

RSS 2.0