How did it all happened

This life is like a game sometimes..
Im trying to remember how I was before, it all just slipped away. How did I end up this road? Where did all the happines go? Where have all the dreams gone?
I know the hard feeling about trying to please them all. It really gets the best of you, like a machine that sucks out the little bit of energy that you have left. That energy that you were supposed to save for your self, to try to heel again.....

Katten namnlös

Igår åkte jag och en polare för och hjälpa till med en flytt och titta på ett hus. Det hela fick ett oväntat slut då jag plötsligt har en katt med mig hem.. Haha! Just precis. Jag är för tillfället kattägare till en hona på ca 6 månader. riktigt söt katt, kelen och väldigt nyfiken. Man kan väl förklara sig genom att säga att katten hade inte riktigt ett hem att gå till då den nästan blivit övergiven. Kvarlämnad i ett hus där folket redan hade flyttat ut... Tyckte för jäkla synd om katten så tog med mig den hem. Susade upp om kusinen och fick hämta lite kattmat och dylikt. Hon har inget namn än, mjo hon hade ju ett hon blev kallad för.. Men de passar inte sig tycker jag. Så ett nytt namn måste hon få. Men vet dock ej vilket än.

Någon som vill ha katt? Hon behöver ett nytt hem och ett nytt namn!
Jag har bara tänkt behålla henne tillfälligt tills jag hittar en ny, bra ägare.

På prov som brunett

Jag och min kompis Marina är båda blondiner... En dag för någon vecka sen fick vi för oss att testa livet som brunetter. Köpte hårfärg och fick färgat oss bruna. Med ett litet stänk av röd färg i. Vi hoppades på att se lite "höstiga" ut. Jo visst blev det snyggt, till en början i alla fall. Brunt och fint, glansigt och livfullt. En vecka gick och för min del så gick de bara utför. Jag har börjat tappa den bruna färgen, visst det ska man göra lite. Men då ska det gärna ske på ett snyggt vis. Men så klart så har min färg gått ut i fläckar!! Lite här och var i håret ser det ut som om jag är gråhårig och till och med lite grönhårig. Usch! Jag vill bli blond omedelbart! Och våran frisör har inte tid försen om typ 2 veckor! Jag går med håret uppsatt HELA dagarna! Försöker dölja mina fula fläckar. Haha! Det var kul att veta hur man ser ut som brunett i alla fall. Så slipper man gå runt hela livet och undrat om man passat bättre som brunett. Men nu vet jag i alla fall: Snyggast som blondin!


Ett sista försök för mina betyg

Besökte min kommuns gymnasie skola idag, NilsFredriksson. Har bestämt mig för att plugga upp mina två ämnen jag inte riktigt fixade under min gymnasietid. Samhällskunskap A och Matematik A. Papperna är ifyllda och inskickade :D Jag och SYV kom fram till att jag får plugga matten på halvdistans under vårterminen, samhälle ska jag ge mig på att tenta av i Maj/April. Jag har ju aldrig riktigt haft problem med samhälle, jag var nog bara skoltrött och slarvig. Så förhoppningsvis kan jag fixa samhälle betyget på detta enkla sätt. Skulle jag inte bli godkänd när jag tentar av, så kan jag läsa samhälle på höstterminen. Men jag känner mer press på mig när det gäller matten. Jag förstår mig inte riktigt på matte och har aldrig gjort. x-y=3 x=? y=? Okej???
Men håll nu tummarna för mig att jag klarar mig undan våren med målen jag har planerat att uppnå!

Höst deppig kanske?

Då var det ruskigt väder ute. Som vanligt denna tråkiga höst 2009. Jag bara längtar tills detta året tar slut! Känns inte som om det finns mer att längta efter detta året. Denna ständiga mörker dvala får oss alla att bli en aning deprimerad, detg märks. Sommaren är bättre då alla är piggare och verkar ha mer energi över till roligt.

Idag har inget alls spännande hänt. Satt hemma och började bli deppig så jag ringde kusinen och bad henne komma och pigga upp mig. Så klart så fanns hon till min räddning och kom med kakor och bakelser. Det funkar alltid perfekt när man är lite nere. Med hennes hjälp fick jag dagen att gå lite fortare, så att mitt kvällspass kunde börja för att sen (ÄNTLIGEN) sluta. Ja, jag är den där personen som inte trivs toppen med sitt jobb. Men så känns det när man alltid jobbar ensam. Inga arbetskolleger att ta sig igenom dagen med..

Imorgon jobbar jag oxå kväll =( Men det är det sista kvällspasset denna veckan. Något att hurra för kanske?

På kanten av klippan

Ibland undrar jag varför det ska vara som det är nu? Varför finns det ingen förändring? Jag blir så nere, så ledsen, vill bara skrika!! Vill bara ge upp allt. Skita i allt. Jag pallar inte denna livstilen. Att det ens skulle behöva bli såhär.. Jag som hade planer på vad jag skulle göra, vad jag skulle bli. Känns som allt bara svikit mig. Som om allt var till ingen nytta då jag ändå skulle hamna där jag är nu.. Det hela gör mig så deprimerad. Jag vet att chanser inte bara kommer till en, man måste själv leta upp dem. Men jag letar ju! Jag letar för fullt men hittar ändå inga chanser! Är min tid redan förbi? Jag har ju bara börjat... Trodde jag. Jag skulle skänka min ena arm för att få en tvär förändring.
Jag brukade ha så mycket glädje i mig. Alltid var jag glad och alltid ville jag skratta. Men inte längre. Har inget att le för, inget att skratta över. Inget alls att känna glädle till... Jag känner mig som en helt annan person. Är inte längre densamma som jag var för 3 år sen..

2" death

Imorgon fick man sova ut :P Steg upp 9.30, jobbar inte förrens ikväll så har hela dagen här hemma. Det blir lite trist i längden då man bara sitter hemma själv. Känns som om man är bortkopplad från omvärlden. Den "sociala" biten får man försöka skaffa sig på nätet. (Om nu någon finns inne, nån som inte jobbar dagtider) En del koppar kaffe har jag redan fått i mig och just nu visas Eureka på tv. Trist och grått väder och ingen att prata med... Ibland känns det som man är i någon sorts dvala. Men vad ska man göra. man måste ju behålla sitt jobb så man kan betala räkningar och spara ihop till resor.


Mys torsdag

Tjoohopp hej! En underbart trevlig kväll har det varit. Jag och Daniel bjöd på Tacos och sen efterrätt. Tina och Jimmy som gästade oss så klart :P Levande ljus i hela lägenheten.. Mys pys! Hihi. och vi tittade ut en hel del resor!!! Jippi. Jag vill bara åka utomlands nu nu nu nu!!



Lite sömn ger mig huvudvärk

En sen kväll idag igen.. Detta måste jag snart sluta med.. Är inne på min andra vecka där jag tidigast kommer isäng klockan tolv. Och sen ska jag liksom upp och jobba dagen efter. Har börjat få huvudvärk av denna lilla sömn.. Men kan ju inte somna tidigare så inte lönt jag lägger mig i sängen tidigare heller.. Usch! Imorgon börjar jag 7..

Godnatt!

Schema klart för detta året ut

Ja då var man inne här idag igen! Hehe. Blev sugen på att motionera fingrarna.. :P Jobb som vanligt idag ja. Sen tralla man hem, dammsög, svabba golv och tvätta 3 maskiner tvätt.. Och matlagning så klart, fick bli enkelt idag; ungsstekt falukorv och potatis. Jag har tittat igenom mitt blivande december schema.. Så här ser det ut till jul och nyår:
Julafton 16-22
Juldagen 14-21
Nyårsafton Ledig
Nyårsdagen 17-22

Jag får inte rätt på något här hemma!! Ahh.. Jag vill att allt står på rätt plats och ser snyggt ut.. men hur jag än gör så tycks det bara bli fel :S Puhhhaaa...!

På torsdag blir det middagsbjudning och resbokning :D


Oj vad länge sen!!

Oj oj oj, vad jag skäms. Evigheter sen jag skrev här! Känns som jag har en hel del att ta igen att skrova om, men sen å andra sidan så känns det inte mycket som är värt att nämnas nu såhär i efterhand. Får se om jag kanske kommer ikapp mig själv. Måste säg att jag har faktiskt saknat skrivande. Jag får en särskild ro och trivsel av att bara sitta och skriva :D

Idag är ju som vilken annan vanlig dag. Jobb tidigare, sen till Elgiganten och byta min sodastream, middag, tv-tittanda hos Marina. Och så var denna dagen snart slut... Imorgon ska jag försöka att orka städa lite tänkte jag! Haha. Nä du! Nu fick jag slut på något att skriva för idag.

Bye!


RSS 2.0