Attention

ATTENTION YALL

The fever is here. And im not talking about regullar fever. No no no! Im talking about the disco fever! Theee D I S C O fever! Ladies and gentlemen.. It has come and its here to stay for a while. So get the fever and learn to live with it. Cause its staying allright, yes its staying. Dance, make your moves, show me that shaking.. Ohh yeah! Thats what im talking about! 

 

Virus

Killen har blitt sjuk och han har nu smittat mig. Kliar i näsan, snuvan iriiterar, halsen gör det ont i och huvet känns tungt. Sen har man jobb hela helgen framför sig. Usch, får ta de så lugnt jag kan. Fast som det är just nu så är Daniel sjukare än mig, han röst får han att låta som en helt annan person. Men krya på oss! :D

Att bli målare till yrket lockar mig. I alla fall någon sorts hantverkare. Det hade nog varit precis min grej. Att få jobba mycket med kroppen, och att vara lite kreativ. Att bli smutsig när man jobbar, att kunna ha "jobbe kläder". Hehe.. :P

Bekräftelse ?

Människan söker ofta bekräftelse. Ibland från sina nära o kära, ibland från sina arbetskollegor, vissa från sina lärare eller skolkamrater, vissa från sig själv. Bekräftelsen man söker kan se ut på många olika sätt. För en del räcker det med ett ord som tex. bra, kanon, wow, fantastiskt. Men för andra så krävs det mer. Kanske en hel förklaring till varför det man gjort eller sagt var så bra. Eller kanske till och med en belöning så som en klapp på ryggen, en tumme upp, en kram..? De som nöjer sig med bekräftelse från sig själv kan det räcka med att man säger till sig själv att man varit duktig och belönar sig med en chokladkaka eller liknande.

Jag känner en person som direkt han gjort något bra måste med detsamma ringa runt till alla och berätta detta och få bekräftelse från sina nära vänner och släkt. Och efter att alla vet så släpper han inte taget om det bra han gjort o nöjer sig där, utan han tar sen upp ämnet ett par gånger till då man möter honom. Han söker direktbekräftelse och långtidsbekräftelse.
En annan vän jag har fungerar på ett annat vis. Från det att hon gjort något bra så låter hon tiden gå innan hon nämner något, tills man träffar henne. Sen om samtalsämnet handlar om det som hon gjort som är bra så tar hon upp det och får en bekräftelse av en o sen låter hon det ligga. Hon söker Korttidsbekräftelse som ej behöver ligga i.

Fundera på hur du gör? Nöjer du dig med ett bra eller behöver du mer?

Inköp

Jag saknar min gamla arbetsplats =(

Var på IKEA igår o gjorde några fina inköp. En stor kopp med tallrik till. Röd och svart. Den ska jag ha till mitt te.. Mmm. Hehe. En musmatta, för det har jag inte haft sen jag skaffa denna datan.. Hade laptop innan o då behövs ju inte en musmatta. :P Två gröna blommor, äntligen lite grönt o skönt i lägenheten! Och ett snyggt svart sängöverkast. :D Och fyra värmeljushållare till mina fönsterkarmar. Nu inför julen så man kan hålla värmen.

Slaves

Tjoohooo.. Storstädning är i fullaste gång. Dammsuga, tvätta golv, ut med gammalt skit. Till det så har jag kaffe, te och coca cola. Yes! allt som behövs till en bra städning.. Hehe

På lördag så blir det Törringelund. Henrik fyller 23 den dagen så passar på att fira honom när vi är där. Det blir dans o dricka med ett sting av 80-tal. Det gör ju att man kan klä sig lite ovanligare men ändå så ser det inte dumt ut för de är ju trots allt 80-tals kväll.   ;)

På fredag ska man upp till kävlinge o ha girlsnight! Jiihaa, då brukar det alltid gå vilt till. Hehe, ska fixa iordning lite grejor till fredagen. Lite tävlingar så att säga :P

Ses till helgen! Om inte på törringe så kanske i kävlinge! :D

Höst

Godmorgon alla!

Solen skiner ute och morgondaggen ligger kvar på gräset. Stod vid mitt köksfönster och titta ut medans jag drack mitt te. Funderade över hur dagen kommer se ut och kom fram till att idag är en bra dag. Inte för att den egentligen skiljer sig mycket från alla andra dagar jag ska på jobb, men det var solen som fick mig o tänka så. Och luften som kändes så frisk att andas in och till o med att se daggen likna e frostig kall beläggning över gräset fick en att få ett leende på läpparna. Hösten är en väldigt fin årstid, kylan i luften ger friska andetag, solen som tittar fram får en att känna den sista värmen som e kvar sen sommaren, löven med alla dess fina färger får en att se naturen färgglad. Det stimulerar ens sinne på ett positivt vis. Fortsätt ge oss dessa fina höstdagar att vakna upp till.

Wine time

Blossom like a flower

Helgen har mest bestått av jobb men trots det så har man hunnit med att vara lite social. I fredags var vi hemma hos mig, Douglas, Tina, Daniel, Lina. Spelade spel o korkade upp vinet :D Det blev först "med andra ord" sen gick vi över till familjegeni där jag vann! Hehe och till sist så blev det charader.. Väldigt roligt! Jag tog en lapp där jag skulle visa; rullstolsburen bilförsäljare. Haha! Men det gick faktiskt. Vi hade 2 minuter på oss att få vår lagspelare att fatta. Och Tina lyckades fatta. Jag fick även en lapp där det stod; armlös paddlare.. Hehe :P Nä men riktigt roligt var det!

Whos that bimbo?

Narada Michael Walden - Gimme gimme gimme

Woke up this morning and felt nothing but happy. Its a beautiful life says Ace of Base, and today is a day that i can agree on that statement.


Get a haircut

Varit hos frissan idag, klippte topparna, klippte till luggen och tog litta på min uppklippning. Ser inte annorlunda ut.. Bara typ en centimeter kortare.. Vilket är bra! Gillar inte kort hår på moi själv, det ska vara låång låångt låångt.. :D Hemma sent så det blev hämtemat :P Hehe.. Latmaskar. Efter maten körde vi och panta; 120 spänn! Haha.. snacka om att samla på sig pant.. Visst inte mycket pengar, men om man tänker sig hur lite varje flaska är värd så.. Hehe. Men de pengarna hamnar i spargrisen.


Top Model



Finalen på Top Model 10 igår.. Tre kvar i början av programmet, en som vann de hela i slutet. Och så klart så vann min favorit tjej! Whitney - plussize model. Jippi. Skoja inte vad jag blev lycklig. Äntligen en snygg brud som vinner i de programmet, äntligen en brud som inte lider av nån ätstörning eller bara är allmänt för smal för att se snygg ut. Whitney är så jävla het och hon är en mycket bra förebild till unga tjejer! Jag trodde på allvar inte att hon skulle ta sig så långt eftersom man vet hur modevärlden fungerar. Och man är trött på det! Men äntligen fick man se ett tecken på att modevärlden fortfarande har lite smak efter bak. Så som Tyra sa: Whitney är en plus size girl i modevärlden, men i den riktiga världen så är hon smal. Håller helt med!



RSS 2.0