En rättelse...

.. 36 dagar kvar till Irland

Halva Svedala blacked out. Ingen gatulampa som funkade... Inte kul att cykla hem från jobb när man inte har lysen på cykeln. Och bilarna kör med helljus så man blir total bländad!

Daniel skulle fixa ett bad till mig som skulle va färdigt när jag kom hem. Jodå det var de, men jag tror han försökte koka ihäl mig! Haha! Det va så varmt att ja hant bara stoppa ner foten sen skrek jag och flög upp med den lika fort igen. Röd som en kräfta blev jag. Fick jämna ut det med lite iskallt vatten.



Tv:n stod på..

...Ohh det var spänning i Våra bästa år idag :P Hehe, ska verkligen inte missa morgondagens program!

Nyligen fyllt i lappen för Svedalahem.. Om deras service och sådant.. Lite halvsnäll kan man
väl säga att mina kommentarer blev. Men jag är ju INTE nöjd alls faktiskt.
Lägenheten förfaller och ingen renovering får man. En toastol som bara stinker urin hur mycket jag än skurar. Lådor med stora hål i så allt ramlar ut, kakel som snart lossnar från väggen..


Today blir det work 13-21. Sen är jag ledig två dagar :D Och sen går jag på helgen igen..

37 dagar kvar till Irland!


Paprika

Jag och Marina lagade Rachel Ray kyckling igår. Den blev ju supergod! Men när jag skulle handla paprika så hittade jag inga normala, så fick bli en konstig jumbo! Haha




Björnarna

Jobbat idag, det var ju ganska så mysigt med tanke på den fina sol vi haft idag :D Fick ju vårkänslor så det kröp mig under skinnet :P Hehe. Fast nu är jag otroligt slö.. Och det är visst Tekla oxå! Vi två på soffan i vår björn lek som kallas: Nu går vi i ide :D


Premier

Jahaao. varit nere på skolan och skulle skriva matte prov. Men där fattades både en lärare och ett prov.. Suck. Då får jag göra det nästa vecka istället, men det vill jag inte för då ska vi börja på ett nytt kapitel. Och att försöka ha två matte kapitel i Jessicas huvud samtidigt.. det är hopplöst.. Haha! ´Uschi uschi.

Irland blir till 90% säkert av. :D Syrran har fått beviljad semester och nu väntar jag bara på att min semester ska bli beviljad. Och blir den det, så bokar vi flygbiljetterna. Fan vad det hade varit kul!!

Underbardag idag! Solen skiner och man känner våren. Fast troligtvis är det bara tillfälligt, kylan slår väl till ännu en gång =( Dricker kaffe och chittchattar med Marina..



Irland...?

Hmm. Nuär man så trött på denna kyla och snö... Man längtar ju verkligen bort! Längtar till Lalandia till midsommar och längtar till Turkiet i augusti. Inte mycket annat att längta till nu.. Jo om Irland hade blitt av i Maj, då hade man ju sett fram emot det. men aja, vettifan. Syrran verka inte sugen så.
Nu kallar kudden. Trött som ett as, börjar jobbakl 7 imorgon bitti. Efter jobb blir det skjuts med syrran in till stan och sen ner till gymmet och köra ett pass..


Miss the blond hair.. =/

RSS 2.0