Wiiie

Idag blev det en 3 timmars shoppingtur på Center syd. Fick med mig en del saker hem som jag är nöjd med :D Två bikiniöverdelar, en bikiniunderdel, två linnen med lite glitter på och ett par skor; sommarsandaler :D Syftet med shoppingrundan idag var att jag skulle hitta en bikini, endast en bikini! Haha, fast kunde inte stå emot suget att handla mer fina saker :D :D Var ju på tiden att skaffa bikini, med tanke på att jag åker på min semester nästa vecka på fredag. Ohh vad jag längtar!

Cv -

Håller på att skriva ett CV. Det är inte lätt, för jag vill få allt rätt formulerat. Fast sen å andra sidan, jag har inte så mkt att skriva.. Bara gått en utbildning i princip och haft enstaka jobb. Fast jag ska nog fixa det så att de blir kanon :P När det är färdig skrivet så ska man bara hitta jobb man vill söka oxå! Har hittat nån än så länge, fast det knasar lite med anställningsdatumet dock.. Annars hade de nog vatt perfekt om man fick jobbet ;)

Idag blir det kalas, killens morfar fyller år idag, och han mamma fylla år igår :D

Sommaren smeker mig i nacken


Jag och Daniel har fått i uppgift att passa ett hus i två veckor. De som bor här är på husvagnssemester. Helt underbart är det. Jäkla stor skillnad att bo i en etta och sen i ett hus. Haha! Stor fin trädgård finns här, jordgubbsland, pool och en grill. Det blir grillat varje dag! Hehe.. Sitter just nu på verandan i solen och dricker en kopp kaffe. Daniel har slagit sig ner i en solstol mitt i solen och läser tidningen. Underbart!!! Daniel har ju semester, men själv så får man springa och jobba.. Längtar till min egen semester! Wiiie,  då blir det Tunisien!

Pookie, thats me?

Burkflickan? Det finns en liten burk, inuti burken finns det en liten burkflicka.

Jag hatar att ha så där tråkigt så man bara sitter och strirrar på klockan hela tiden.. Och för var gång man tittar så har det nog max gått 5 minuter.. Just nu har jag det sådär. Tre timmar har jag försökt få att flyga iväg. Men nä.. Inte de. Dessa tre timmar känns snarare som hela eftermiddagen! En hel evighet.. Men imorgon blir det nog roligare. Ledig hela dagen så ska väl hitta på ngt pyssligt på förmiddagen, laga mat och göra mig iordning på eftermiddagen och slutligen festa till det mot kvällen. Rocken imorgon ju, den enda av dagarna jag valt att gå dit.. Jobbat lite olägligt de andra dagarna så har inte haft tid att gå dit. Men imorgon ska de nock bli jäkla kul! Ska försöka komma ihåg att ha kameran med mig och ta lite fräna bilder :P Så fall kommer de nog upp här sen. Tjoooho!




Familjen? Nädå.. Hehe

NewYorker

Igår blev det stan med Marina. Hon behövde en ny hoodtröja och lite annat smått och gott :D Det blev Entré vi åkte till, där finns ju ändå de flesta av affärerna vi brukar handla i. Och så har dom NewYorker, en av våra favvo affärer :D Jag hade ju inte planerat på att handla något med så blev det ändå. Hehe kunde inte låta bli när jag såg så mycket fint och en hel del röda prislappar :D Det blev en jacka, en t-shirt, ett linne, en klänning och två par solbrillor. Så nu är jag ännu nöjdare med utökningen av garderoben! Fast mindre nöjd med siffrorna på kontot dock.. =/ Haha. Jackan som jag handla bara älskar jag! NewYorker fick jag hittat den på.. Underbar!

Just nu så har jag Andreas här hemma, kylkillen från electrolux..(eller hur det stavas). Han har fått dra ut kylen och håller på att pilla. Antagligen generatorn som pajat. Och det skulle kosta ca 3500 kr. Men då är det ju tur att jag bor i hyreslägenhet! Så slipper jag betala något :D NÖJD. Får se hur det artar sig, har jag tur blir det fixat idag, och inte alltför sent idag. Så kan även vaktmästaren komma o hämta lånekylen, som tar upp mycket plats i mitt lilla kök!


Flyttsidorna

Packning inför flytten är i full gång. Har fått packat några lådor till nu.. Lyckats tömma nästan alla köksskåp. Och även packat ner hälften av mina kläder, mest "vinterkläder", men ändå så tycks garderoben vara överfull! Haha, blir nog mycket bättre i den nya lägenheten, mer plats till kläder. Det är ju det som är det viktigaste! :P
Ca 1 månad kvar sen åker jag till Tunisien! Yes vad jag längtar! Fast anske får ta och skaffa mig en resväska att packa i. Och dagen efter jag kommer hem till Sverige igen så är det flytt! FLYTT FLYTT FLYTT!







Sodastream

Jag har köpt en sodastream! Jiihoo. Åkte in här om dagen till elgiganten för att handla en billig plattskärm till datan.. Men tyvärr så hade de inte kvar det ebjudandet när jag var där... =( Ledsen blev jag. Men tänkte att nu hade jag ju tagit mig in till stan för o handla, så då kunde jag lika väl handla något annat för dom pengarna.. Så då fick jag glädja mig i en sodastream :D Vi fick även två gratis smaker till.. :D Måste vatt min charm ;) Haha! Glad blev jag när jag kom hem och fick packat upp den. Och den har redan använts otroligt mycket!


Vem där?

När man kom hem idag och öppnade den trasiga kylen så satt där en Douglas?! Oj oj... vad rädd jag blev! Haha. Han satt o titta på öl och vänta på att jag skulle komma hem. Skrämd blev jag verkligen! Tänk er själv, öppnar kylen och ut kommer det en människa! Haha, helt sjukt :P





Nytt känns bra

Det blev shopping på stan igår! Killen min behövde lite nytt i garderoben. Blev nya skor till honom, 2 t-shirtshortor, en tjocktröja och ett bar badbrallor.. :D För min del så blev det bara ett par skor och 3pack strumpor :D Det är ju viktigt att man får uppgraderat sin garderob nu inför sommaren. Har rensat ut alla vinterkläder och lagt undan så där finns en hel del plats i garderoben för nytt :D


Utan kyl i en vecka?

Tråkigt värre så har min kyl och frys gått sönder... Vaknade söndag morgon och såg att frysen stod och droppade, all mat är mer eller mindre förstörd, så fick slänga en hel del. Ringde vårt journummer och snacka med dom. Sen ringer de tillbaka och säger att på fredag kommer dom och lagar kylen och frysen.. PÅ FREDAG?! Är dom inte kloka?? Jag kan inte vara utan kyl i en hel vecka.... Så jag ringde Svedalahem och klaga, och de fixade så jag kan låna en kyl av dom.

Idag skulle vaktmästaren komma med lånekylen. Vi hade bestämmt tid kl. 8.00 så jag ställde klockan på 7.30 för att vara uppe i tid. Men så klart så ringer han på dörren 7.20! Jag vaknar upp och kastar på mig en filt, öppnar dörren helt yrvaken. Haha. Men nu har vi i alla fall en kyl fram tills på fredag, när reperatören kommer och ska fixa vår egen kyl och frys.

Har packat ytterligare en till flyttlåda med sáker från köket :D Tvätten är i full gång.. 5 maskiner tvätt idag. Usch usch. Maten är nyligen lagad, Chiliconcarne. Mums! Fick laga maten tidigt för jag ska jobba ikväll så får ta med mig maten till jobb. Men imorgon och på torsdag är jag ledig. Ska bli såå skönt!

Kära Göteborg

Då vart det Liseberg i lördags. Jag, Marina, Douglas och Freddie satte start från svedala och begav oss mot Göteborg. Mötte upp Rasmus och Chrille där. En heldag med karuseller och strålande solsken. Otroligt kul hade jag! Sprang från karusell till karusell :P Lyckades smuggla med min kamera in i vissa karuseller. :D Hemma igen vid 01.30 och då var man trött och sliten. Men somnade med ett stort leende på läpparna då jag kände mig så jäkla nöjd med dagen. Nöjd över att vi fick oss idén att dra upp dit. :D :D :D










RSS 2.0