As any other day

Jobb somvanligt idag då. Hem efter jobb o slappa framför tv:n. Sen kom Daniel hem och vi lagade mat ihop, det blev ris med kyckling och sötsur sås.. Mums mums mums! :P Efter det så blev de mys framför tv:n ihop och sen tog jag och bad och han startade så klart sitt playstation.. Haha! Jag hatar när han spelar, har så jävla tråkigt då. Låter inte mkt som en kul vardag de här. Men vad ska jag egentligen begära? Jag har en egen lägenhet, ett jobb och en kille :D
- Jenny, jag kan inte slå ditt liv jag vet.. Du har barn, är gift och har ett hus.. Du ligger några steg före mig.. ;) Hehe

Shopping

Tjingeling!
En helt vanlig måndag idag.. Varit ledig från jobb så har städat hemma. Laga sen middag. Josse och Johan kom hit på besök. Spela lite spel på playstation. Köpte saker på Tradera.. Jaha.. Är i behov lite då och då att handla saker. Måste fylla ut min vardag på något sätt. Och det blir för det mesta att shoppa ngt kul. Det får mig att bli glad o ha något att se fram emot. Antingen längtar man efter att varan ska komma hem till en eller så längtar man efter att få ha det på sig :D Väldigt skoj skoj.. Och just nu längtar jag efter att jag ska vinna varan på Tradera.

Lördag

Lördag vakna man åtta på morgonen och började dagen med två alvedon.. Killen hämta mig hos syrran så åkte man hem o städade i lägenheten, duchade och började sminka sig. Halv fem tog jag tåget ihop med Cici och Dogge in till stan. Hem till syrran, igen :P Duka upp med lite vin och en massa snack om kvällen innan. Vi samlades ett helt gäng hos syrran o när klockan började närma sig sju drog vi ner o skulle spela Laserdom.. ! Min första gång.. Det var ju sjukt ball! Men läskigt oxå, ja var ju skit nervös vid varje hörn.. Haha! Bara sköt på allt som lös typ! När det sen var slut gick vi upp till syrran igen, spela "med andra ord". Jag o syrran vann ;) sen drog vi ut till lillatorg denna dagen oxå.. :D :D :D

Fredag

Ja i fredags var man då hos syrran. Fixa till sig där o drog sen hem till Tobbe. Där va det ös med sjukt trevliga människor. På väg till bussen senare på kvällen för att åka in i stan så träffa man på en gammal skolkamrat.. Han hade inget för sig så han drog med oss. Mycket trevligt. Hamna på lillatorg o satt där ett bra tag. O när man kände att; nä nu får de va slut på det roliga o åka hem, så gjorde man det. Men lilla jimmy! Han skulle banne mig inte gå o lägga sig. Han tog en öl och gick ner i parken på Värnhem o satte sig på en bänk o drack sin öl.. Haha! 4 på natten.. Han e galen. :P Tina hant inte mer än in genom dörren o pladask ner i sängen försen hon somna.. Och hon mådde sämst av oss alla dan efter. Hehe.

Kaffe

Yalll!
Är hemma hos syrran på Värnhem nu. Ska med henne o hennes kille till hennes killes kusin på partaj. Det lät invecklat.. Haha! Sen var det tal om utgång? Ja det får vi se. :D Meehehhee. Några timmars jobb o slit idag, sen tjugo minuters gång till tågstationen, 15 minuter på tåget, 10 minuters gång till lägenheten.. Och sen var man framme. Kaffe o skitsnack med syrrans kille tills syrran kom hem o skulle visa upp alla sina köp på kläder o alkohol.. Hehe nice siss!

En kaffe. En kaffe får allt att kännas bättre om något känns jobbigt, Vet ej varför..  Bara är så, det sitter mentalt.. ! Haha!


När du vaknar...

Att vakna på morgonen och veta att det är en halvtimme tills man börjar jobba är något av det värsta. Veta att man måste hoppa i kläderna, bre mackor att ta med och skynda med tandborstning etc. Att behöva stressa igenom morgonen för att inte vara sen till jobb. Det finns inget bra med det; du glömmer något i all stress och du hinner inte vakna till ordentligt innan du dyker upp på jobb och ditt humör har en tendens att bli lite sämre för att du inte fick rätt på allt den morgonen... Mycket bättre är det dock när man vaknar i tid, kan ligga o dra sig i sängen i 10 minuter, stiga upp i pyjamasen, sätta på en kopp te och starta datan. Känslan av att du har nästan all tid i världen att göra dig klar inför jobb. När jaghar denna tiden så är det på med en kopp te och direkt till datan. Sätter på lite musik för att vakna upp i huvet. Går sen ut o fixar frukost och äter i lung o ro. Hinner till och med att bädda sängen, diska från igår och tömma soporna. Så slipper man allt det när man kommer hem efter jobb.

Framtiden

Tjohopptjolahej!
Slutade 17.30 idag, skynda mig hem, påbörjade min STOR städning.. Nu ser här fint ut o luktar rent o gott :D Daniel på jobb lite extra länge idag, de ska ha möte visst. Jaha.. Saknar min älskling!!!

Satt och diskuterade med en idag om hennes liv.. Väldigt intressant historia.. Hon har levt i många år och fått uppleva en hel del. Även om hon inte är nöjd med allt hon gjort så ångrar hon inte det. För i så fall hade allt annat inte blitt som det varit. Och annars hade hon inte varit den person hon är idag. Jag facinerades helt av hennes berättelse från det att hon föddes till idag. Man ska inte ångra saker man gjort, man kan känna skuld för det o obehag, men på ett vis så är det ändå en del av dig och din historia.. Och jag fick mig en tanke på hur mycket jag har kvar i livet, och hur mycket jag har att uppleva. Ibland så tänker jag; är detta allt? Ett jobb, nånstans att bo och en kille att älska? Ska livet bara vara så hela tiden? Men jag har fel. Det kommer att ske så mycket mer, saker jag säkert inte kan tänka mig. Men att tänka på detta viset får mig att se framåt livet lite mer. Det får mig att längta efter framtiden. Det får mig att längta efter att bli gammal och åldras. För sen har jag alla minnen och upplevelser med mig i bagaget. Sitter i min gungstol på balkongen och stickar en liten tröja till mitt barnbarn, under tiden tänker jag på allt jag varit med om. Ojoj. Och den värk man har i sina leder när man blir gammal, den har orsakats av alla äventyr jag gjort, rynkorna jag kommer få är som märken från åren jag gått igenom.. Jag ser fram emot min långa resa längs alla vägar!

Jag

Känns som att jag är den ända bloggaren som bara bloggar om vad jag gör dag ut och dag in. Men jag kan inte blogga om mycket annat, jag träffar inte kända personer, jag lider inte av någon sjukdom, jag är inte förtryckt, jag är inte så insatt i politik, jag är inte en av de personer som har en sådan "speciell" vardag. Min vardag ser ut som de flestas, en helt vanlig människa med vanliga vardags bestyr.. Jag jobbar inom vården, jag bor i en liten etta, jag har en helt vanlig pojkvän, och en helt vanlig okänd familj. Det som i så fall utmärker mig är att jag kan inte sluta shoppa...

Och här är jag!


Free

Morning everybody! idag är det tvättedag. Äntligen! Svårt o få tvättetid på min gård. Och när de väl finns lediga så kan man oftast inte de tiderna inom loppet av en vecka... Så det gäller att sätta upp en i tid! Vilket jag är dålig på ;)
 
Ledig från jobb idag så ska passa på att hinna med allt det där jag inte hinner med annars. Min kusin ska komma hit idag när hon är färdig med skolan så hon får hjälpa mig. Ska utnyttja henne. Hehe.. hon ska få slita hårt hårt hårt... Haha!

Movie

Har varit en lång och trevlig arbetsdag idag :D Kom hem från jobb o fick kasta mig på spisen, idag blev det vårrullar och ris. Mums! det var länge sen.. Hehe.

Filmdax ikväll; Adaption, Joy Ride, Insanitarium, Taking Lifes

Bye Bye!

Sun

Godmorgon!! Sitter i mitt kök o dricker lite mjölk. Steg upp för en liten stund sen. Och det första jag ser när jag vaknar är en skinande sol! Ahh en så bra början på en dag. Ska strax iväg till jobb men tänkte först kolla garderoben vad som känns lockande att ha på sig idag. Söndag.. Hmm känns som en vanlig vardag för mig.


Galleri

Har varit på galleri idag. Tittat på en massa fina tavlor. Väldigt mycket natur, i lite mörkare färger och mest av hösten. Fast dessa mörka färger som var målade av naturen var ljuvligt fina. Lite lila med rött och orange. Höstens färger. Man såg träd som blåste, sol som steg upp bakom träd, en skogsglänta. Otroligt vackra vilder. Under tiden man gick och tittade fick man kaffe eller vin. Kaffe för min del.

Update

Kan ge er lite update från badminton matcherna. Har en otrolig träningsvärk, vilket tyder på att man inte är så tränad i kroppen. Hehe. har mest träningsvärk i min arm efter många rörelser med den. Du spänner musklerna i armen varje gång du slår ett slag. Men med träningsvärk i kroppen känns det som om man fick gjort nån nytta med kroppen när man spelade :D

Loka likes asia är det godaste flask vattnet! Och bland de smakrna som finns i loka likes asia serien är just nu den med grönt te och persika godast.. Mums!

Pics

Här kommer två bilder från min nya soffa. Blev inga bra men de får duga. Kusinen är med o sitter in min soffa. :D Soffbordet som ni ser där ska dock bytas ut. Alldeles för stort!

 

Fredag

Sitter hemma o gör inte myckey. Jobbade till 21.30 idag. Daniel sitter i storarummet och spelar SP3 med sina polare, inte mycket för mig det. =/  Sitter o snackar med Cliff, nice kille han. Kommer int ens på något att blogga om just nu så trött jag är i huvet.. Suck. Trevlig fredagkväll jag har va? Jobbat till halv tio o sitter i kitt kök o har inget att göra.. Men inte mycket jag kan göra heller ska upp o jobba i morgon bitti.

Cameron Diaz

Nu är tidningarna tillbaka med skriverier och bilder om kändisar som är utan smink. Suck, de är ju bara mänskliga! Det blir världens nyhet när en kändis utan smink och med akne eller rynkor går ut o visar sig. Det ska vara för efter bilder. Jaha, och?! Vi ser likadana ut när vi är utan smink, akne är inget nytt. Att vara utan smink är naturligt, smink däremot är en bunt kemikalier vi sätter på oss för att se bättre ut. Jag har inget alls emot smink, använder det själv. Men min poäng är att varför är det hela världen att en kändis är utan smink o ser lite sliten ut? Hallå?!
Om man tar ett exempel; Cameron Diaz... Finns många skriverier om hennes hy. Ja so what! Thats the way she looks. She gets many jobs anyway!


Food

Hola!! Har precis varit hos moster och ätit middag. Jag, Daniel och min kusin Josefine åkte upp till Moster Lisa. Det var kotletter med potatisgratäng och kantarellsås.. Mums! Glass till efterrätt :P Tack älskade moster för maten och det trevliga sällskapet!

Har haft på mig mina nya stövlar idag och måste bara säga; jag älskar dom! Så bekväma o såå snygga! Lila är färgen!

Soffan

Så ja! Nu är hela soffan ihopsatt och färdig! :D Kommer lägga in en bild snart. Så snyggt det blev! Älskar min nya soffa. Hehe, väldigt bekväm var den oxå.

IKEA

Då har min soffa kommit från IKEA. Jiipiii.. Är i gång med att sätta ihop den nu. Hehe så mycket finesser.. Tog en paus nu när man e färdig med den ena delen. Man skulle till o med klä den själv. Haha, men snyggt blir det. Nä ska återgå till den andra delen nu o bygga färdigt där.

Badminton

Var och spelade badminton idag. Det var skit kul! Fast de va ju kul för att vi skratta hela tiden.. Vi såg ganska roliga ut när vi jaga en liten fjäderboll. Men gud så kämpigt! Vi hant med 4 matcher på en timme. Sista matchen orkade man knappt anstränga sig lika mycket som i första, så man missa rätt många bollar. Haha!

Shopping

Blev inget gym idag =( Chefen ringde o väckte mig o sa att ja skulle hoppa in o jobba. Hade egentligen kvällen på schemat men fick ju bli dagen isället. Efter jobb åkte jag in till stan o mötte upp syrran o hennes kille. Runt o shoppa lite. Fick med mig tre par skor hem.. Så nu är jag lycklig i en vecka! :D Ja, jag måste tyvärr köpa mig lycka!
Fick ett samtal från ikea - dom ska ju komma på torsdag o lämna min soffa, så skulle de ringe om vilken tid. Och gissa vad dom sa; mellan 9-15-- Vad är de för en tid! Hallååå...??

Workout

Har precis gjort 100 situps. Ska försöka komma ihåg att göra det vaje dag. Känns så skönt efteråt, och vem vet, kanske får man se resultat nån gång? Blir badminton träning på onsdag. Jag går inte på badminton, men kände för att testa nån sport för att träna något. Ska inte börja på det heller, mest för skojs skull. Blir träning nere på gymmet imorgon med syrran. Sen skulle vi ta en runda i bokskogen nästa vecka. Till frukost i morse blev det en skål fiber Kellogs, var på jobb och hade inte hunnit äta frukost hemma så Jenny bjöd :P

Matprat

Idag blev det en bunte kokta grönsaker men salt på till middag. Älskar det! Speciellt kokta morötter! Det är såå gott! Grönsakerna idag blev morötter, broccoli och blomkål :D

Lady Gaga

Just nu är det Lady Gaga. Hon får en rent tokig dansstil att se het ut! Jag vet inte hur hon gör det, men vad det nu är hon gör så gör hon det perfekt. Tänk er Britney eller Madonna stå och dansa på det viset. Det hade funnits med i alla skvallertidningar. Madonna i robotdans! Britney´s comeback kanske för mycket? Men med Lady Gaga går det hem. Stilen, håret, sminket.. Det måste vara de avgörande faktorerna till om dansen funkar eller inte? Men hur som helst så gör hon det snyggt! Hon har ett inslag av en lite elegantare Pink, och ett uns av Gwen på de nyare tiderna. Och till och med en bit av den gamla Christina Augilera.
Men frågan är; hur länge kommer det hålla? Förhoppningsvis länge nog..


Workout by Teri Hatcher


Sommaren är över och alla vältränade kroppar ska snart kläs med en massa kläder. Men trots det får man hålla igång figuren. Det blir ju all julmat som man göds med sen. Tänkte över vad det finns för bra träningssätt att hålla formen fin o vältränad. Det finns ju både sporter att genomföra, gå till gymmet och träna på redskap, träningpass så som yoga och det billigaste - ut i naturen och springa. Men det mest märkliga träningsviset jag hört om är det som Teri Hatcher från Desperate Housewifes genomför. Det är en blandning av yoga och stripp träning. De utför sina flesta workouts runt en stolpe. Du ska se till att röra dig med bröst, rumpa och mage. Hänga upp och ner i stolpen stimulerar magmusklerna. Att "bend over" tränar du rumpan. En stolpe och en massa sexiga rörelser så är du i form! Kan det bli bättre? Haha! Du trimmar din kropp OCH får ett par tips till din sexappeal...
She´s got it all.

 


Heartbreak / Breeze


Funderade på att gå ut ikväll, kände att fest humöret slog till. Jag tänkte välja ett ställe som är rätt lätt på att komma i stämning. Det blev Heartbreak jag kom fram till fast nu omdöpt till Breeze. Fast i mina ögon kommer det alltid heta Heartbreak eftersom det är namnet jag alltid nämnt när jag tänkt tillbaka på lyckade kvällar. Heartbreak är kanske inte det bästa utestället i Malmö men lagom stort om man känner för en del mingel. Där finns två dansgolv - ett med gamla godingar musik och ett där de blandar techno och RnB. Väl ute på golven är det rätt mycket ös men måste säga att mingelborden i första rummet är inget att hurra för. Stela och fula stolar o en enda röra. Men i rummet där efter är det mycket bättre! Snygga bord med bekväma soffor. Passar perfekt till mingel och flört! Karaoken som dom har på plats får tummen ner, en karaoke på en nattklubb?? Inte precis därför man går ut, ställa sig o sjunga en romantisk Celine Dion låt när man ska dansa och släppa loss! Nä bort med karaoken och in med en fräck mingel hörna! Eller varför inte en bar till? Kanske kan bättra på servicen i baren så man slipper stå och vänta en hel kväll innan man får tag på sin första drink.

Men efter lite övervägande betämde jag mig för att stanna hemma eftersom jag
ska jobba imorgon bitti.

Anna Sui

Nu är det slut på sommarkollektionen allihopa. Så sluta bära sommaren in i hösten.
Höstkollektionen går igång. I år är det grå och svart ihop med enkla färger så som orange, gul och grön, även med
ett inslag av lila och rött.
Så ut och shoppa alla! Skrapa ihop era pengar o fyll upp garderoben med ljuvliga stilar.
Själv gillar jag Anna Sui´s höstkollektion. Otroligt fräsh och väldigt chic!


Jobbbbbba

Buenos Dias!

Har fått vetenskap att jag ska jobba julafton och dagen efter.
Ska även jobba nyårsafton till 21.30 o börja 9.00 dagen efter.
Faaan vad roligt... Úsch, hur kunde man få sådan otur.

Ska snart iväg till jobb, jobbar hela denna helgen så som alla andra helger
denna månaden...! Jippi :S

New

Hola amigos!

Har nu varit o handlat ny tv-bänk, hyllor och en skiiit snygg soffa!
Men soffan levereras på torsdag nästa vecka. Guuuud som jag längtar!
Den är så himla skön att sitta i. Och tar inte upp lika mycket plats som mina nuvarande soffor gör..

Idag blev det köttbullar och potatismos :D Daniel som laga mat ju.. Hehe.

Adios!

weekend

Jaha. Helgen har nu passerat och en ny vecka ska börja.
Fredag jobba jag till 18.00 sen drog jag hem till min syster.
Hon bjöd mig och Daniel på middag o efterrätt och sen blev det vin och litta spel.
Hehe. som vanligt så vann jag och syrran ;)

Lördag var man i trelleborg, skulle handla köksbord o stolar men det jag ville ha var slut :(
Så det blev inget bord, men körde bort till Valen och in på Gina. Fick handla ett fint linne där.
Senare på kvällen åkte man hem till Madde o fira henne - fyller snart 21.
Åkte därefter in till stan och möttes upp på Barcelona pub och gick sen vidare till Slagthuset.
Väl hemma kl 4 på morgonen var det skönt med sömn.

Söndag, vila ut inför jobb. Inte mkt mer att skriva om den dagen.

.,.

Vaknade sjukt sent idag. 9.30 Fattar inte varför.. Men det kändes i kroppen att det behövdes.
Så jag gick upp, åt frukost, städade lite..
Tittar på tv:n.. lite då och då...
Har väääldigt tråkigt just nu.
Fick besök imorse, av min käre kusin Josefin. :D
och om en stund så kommer min syster lyster på besök.  :D
Har inget mer intressant att skriva just nu.

Money, money, money..

Hej hopp!

Sitter hemma och dricker lite te med honung i.
Har fått lite ont i halsen o känner mig smått febrig i kroppen.

Daniel har köpt ny tv - 42' Plasma
Och så slog han till med ett playstation 3.

Har inte hänt mkt annat kul för tillfället..
Jag längtar tills dagen jag ska bli rik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0