Musiken gör mig lycklig!

Varit på jobb till 15. Sen var det raka vägen ner till byn, ta ut pengar så jag kunde få mina flak öl :D Sen systemet, öl där med, ville ha två av god smak till kvällen. Sen Svedalalivs för och fixa kort, sen Netto för att handla resten till Lalandia. Puhh ha! På väg hem kommer jag på att jag skulle in om andra jobbet också och lämna av lite grejor. Fan! Pallade inte vända och gå tillbaka dit. Får ta det sen helt enkelt :D

Tune up!
Lyssnar på webbradio nu. Världens goaste radiostation med asgo musik! Besök gärna och lyssna! Perfekt sommarmusik. Soukous.org  - afrikanskt, karibiskt dansant från kongo. Yiiiiiha!

Nu ska jag chilla i solen, dricka en öl, lyssna på min goa musik och kanske småstäda lite.

Hörs sen!

Jag vill bara sova!

Fy fan vad jag är trött! Ska upp o jobba imorgon bitti och har inte kommit i säng ännu. Slutade 21.30 idag, gick sen hem till Cici för o säga hej. Så blev det en stund där. Fastna i att sy ihop hennes långkalsonger :P Hehe. Sen gick jag hem och fick börja städa undan alla kläder på sängen. Och efter det fick jag packat ner det mesta jag ska ha med till Lalandia. Har även betalt alla mina räkningar nu så jag inte glömmer det innan vi åker. Ska snart ner och titta upp en tvätttid. Sen ska jag kasta mig ner i sängen och sova!

Imorgon blir det en lång dag. Sak först jobba till 15.00. Sen springa och handla lite här och var i byn. Handla hem det sista jag ska ha med till Lalandia. Sen in om det andra jobbstället och fixa en grej där. Sen raka vägen hem, laga mat och sen göra sig iordning. Sen bär det väg ut till Marina och Freddie. Valborgsfest/födelsedagsfest. Freddie fyller år idag och Kim till helgen så det slår ihop. Hem i tid och gå till kojs. För sen ska vi upp dagen efter och åka till Danmark.

Ha et fint allesamman! Godnatt!

Bloggdesigner

Som ni ser så är min blogg omgjord. Jag tackar min bloggdesigner väldigt mycket för hjälpen :D
Min bloggdesigner är: http://rosamannen.blogg.se/
Han finns även i mina länkar längre ner på sidan som A bitch

Familje besvär så det stiger mig upp om öronen

Ibland blir jag så trött på släkten och familjen man har. Att vuxna folk ska bete sig som 5-åringar, att de ska ta någons parti när de inte vet något om en situation, att de ska behöva bli sura för små bagateller.. Har alltid tyckt jag växt upp i en bra och hälsosam familj och släkt. Men på sista tiden har jag börjat ifrågasätta vad jag tycker. Det är inte okej att bete sig som 5 år om man är över 40! Heller inte okej att bli sur för något som har råkat bli bestämt av slumpen.

Den ene personen jag pratar om verkar ha problem med sig själv. Han är sur för jämt, aldrig går något som han vill och alltid ska vi alla lida för detta. Han tycker själv alltid att det är så jäkla synd om honom! Men gissa vad; du har fan bara dig själv att skylla! Ska man vara så jäkla negativ så kommer du fan också leva negativt i resten av ditt liv!
Och så fort han har blivit sur så resonerar han som ett barn på 5 år. Han ska tetas med alla som är mindre än han själv, han ska straffas genom förbud och nej-sägande till alla. Kan inte han ha det bra, så ska ingen annan det heller.. Så kan man summera honom. Och detta är en vuxen man jag pratar om?! Jag kan själv inte tro mina öron ibland när det gäller honom. Han chockar ständigt mig med sitt beteende..

Sen har jag en annan person i släkten som beter sig ganska löjligt. Hon är sur på en person i min familj för ett "missförstånd", så därför ska hon vara sur på alla andra i min familj också. Det ska gå ut över oss barn när vi inte har med saken att göra..? Jag förstår inte hur hon tänker? Men nä.. hon är helt klart besvikna på oss alla, när det inte alls angår oss.. Och personen som det i så fall angår, personen hon är mest sur på, har inte alls gjort något fel i mina ögon!

Och på grund av dessa beteende från dessa två otroligt löjliga personer så har de 'enligt min åsikt' förstört en del. De har sårat, snart brukat upp sina chanser att visa sig vuxna och mer eller mindre förstört en persons viktiga dag.

Jag älskar er båda väldigt mycket. Men jag tål inte hur ni handlar i situationer. Jag hade förstått om ni bara var barn. Men nu är ni inte det. Ni har barn. Det är två vitt skilda saker. Så snälla ni! Väx till er och gör det rätta..

Snart lalandia, mamma 50!

Tjoo lite update kanske?

Shoppingtur
Jag och Douglas var i stan och shoppa, på Entré :D Blev en hel del shopping för oss båda. Kom hem med några kassar från olika affärer :P Jag fick med mig; en klänning, ett par jeans-leggings, en tunika, en t-shirt och en tjocktröja till Daniel. Så nu kan jag vara nöjd lite framöver. Hehe. Vår frukost blev BurgerKing, haha mums! Det mätta gott i magen!
Efter det var det hem till Tina på en kopp kaffe.
Senare den dagen var det träning på gymmet med Tina och Jimmy. Oj oj slut blev man! Hehe. Fast jag kan inte använda alla de redskap jag brukar. Har fått en otrolig smärta i min höft.. Kan inte använda redskap där jag tränar ben o liknande. Då bara värker det. Och är rädd att jag ska göra smärtan värre om jag väl tränar så. Det får bli lite med magövningar och armövningar istället ;)

Shoppingtur - mat
Igår var det storshopping i Trelle. Citygross, Willys och ÖB. Skulle handla lite saker vi ska ha med oss till Lalandia. På tal om det så vet jag inte om jag skrivet mkt om det.
Vi åker till Lalandia på fredag för att fira mammas 50 års. Kommer hem igen på tisdag. Det blir badland, badminton, pubrundor, lekar och en massa firande :P Lääängtar så!

Stress
Idag vakna man i alla stress! Lägenheten såg ut som fan! EN BOMB SOM BLIVIT SLÄPPT! Haha. Snabbstäda som in i och fick bort det mesta. Direkt ner till tåget för att åka o träna idag igen. Hade hela gymmet för oss själva :D Riktigt nice! Hehe. Hem igen och duscha, klä sig och kasta in ett blogginlägg. Snart bär det väg till jobb. Har kvällspasset idag.

Det var allt för nu.. Förhoppningsvis hinner jag med att skriva lite till ikväll när jag slutat.!

Shopping på marknaden

Igår var det fördelsedagsfest. Daniel (grannen) fyllde 22 år, så fira det med litta partaj :D Mycket roligt var det. Oj oj vad vi dansa. Jag och Marina dansade till och med bugg. Det var ju ett bra tag sen, så var kanske lite rostiga. Hehe. Drack några liter vatten innan jag gick o la mig, så jag mådde prima imorse, bortsett från att halsen var lite rosslig från allt sjungande :P


Svedala marknad/tivoli

Idag när man vakna strålade solen på sååå jäkla skönt! Jag, Daniel och Marina gick ner till marknaden och käka Langos. Första gången jag ätit det, helt okej faktiskt. Inget wow med det precis, men så där lagon gott :D Vi stannade till vid ett stånd med t-shirtar som hade coola tryck. Daniel köpte 3 styck sen gick han hem. Jag och Marina fortsatte att tralla runt, och mötte upp Cici och Andreas. Jag fick köpt mig ett par solbrillor. Marina hon shoppa loss, Haha. Det blev 20 par strumpor! 3 t-shirtar till sin kille, och två skärp till sig själv.
Förutom allt det så köpte vi sillabåt och käkade. Mums! Även lite godis blev det, och en mycket smakrik slushice.

Klockan är elva, måste nog kalla det till sängen nu.. Måndag imorgon.. Puhh ha! Hehe

Sunshine is here

En underbar dag idag! Solen skiner så jäkla fint, och varmt! :D Perfekt dag för att vara ute. Douglas kom hit i förmiddags så vi drog ner till Svedala Outlet och titta runt. Jag skulle ändå ner där på ett ärende så. Fick tag i en rosa t-shirt och en svart väst. Mycket nice! Till lagom pris oxå! Skönt att ha uppgraderat garderoben till sommaren lite ;)
Färdiga på outlet så drar bort till Donkan, så klart! ;) Haha. Lite cheese och kaffe. Träffa på Mary där så snacka litta med henne, blev mest om körkortet typ. Sen en snabbis in på statoil och sen hem igen. S nu sitter vi här och latjar :D

Trevlig helg allesamman!


Love sex magic


Säg nej till hat

Jag börjar bli så trött på en viss persons handlande i situationer.. Sättet att skrika, gorma, kasta saker omkring sig och slå hårt i saker.. Så beter man sig inte bara för att saker inte alltid går som man vill. Detta händer ganska ofta, oftare än vad jag orkar stå ut med. Människa! Skärp dig, väx upp, bete dig på ett normalt vis! Du får mig att rygga tillbaka, vilja krypa in i ett hål o vänta på att din ilska ska gå över..


Forgive, sounds good.
Forget, I'm not sure I could.
They say time heals everything,
But I'm still waiting

I'm through, with doubt,
There's nothing left for me to figure out,
I've paid a price, and I'll keep paying

Im not ready to back down, im still mad as hell!




Ring på dörren, håll utkik på bilen!

Varit på jobb idag, fast att det var min lediga dag. Någon som blev sjuk så jag fick hoppa in. Efter jobb var det tid för utbildning. Det var en Diabetesutbildning som jobb ordnat åt oss assistenter. Jätte bra tycker jag! Du får lära dig utan att behöva betala för en utbildning, och man behöver säkert använda sig av det man får lära.
Måste säg att det var jävligt god mat som bjöds där ute! När jag skriver där ute menar jag borta i Hällåkra. På nån gård utanför Grönby. Haha! Tillbaka till maten: det var nån spenatpaj med lax. Fy fan vad gott! Den godaste pajen jag någonsin ätit! Ge mig receptet :P Sen blev det kaffe och kaka, mums!

Tillbaka hem igen, där syrran satt o vänta i min lägenhet. Ahh när vi sitter och tittar på tv så ringer det plötsligt på dörren. Man blir alltid lika chockad för det ringer typ ALDRIG på min dörr! Haha, bara när jag väl väntar besök. Och så var det en snubbe från radiotjänst! Tur att vi betalar vår tv-license :D Annars hade det blitt lite pinsamt. Hehe
En stund senare ringer det fan på dörren igen! Hmm *vem är det nu?* Det var visst en av grannarna i trappen bredvid som ville berätta: Han stod o titta ut genom sitt fönster och såg en kille som gick o titta in i bilarna vid vägen. Så märkte han att killen stannar till vid en bil (som då är Daniels) och kollar in ganska länge. Killen tar upp sin mobil och ringer någon..? Just då stängde grannen sitt fönster så killen på gatan såg honom och sprang iväg. Tack snälla granne för att du ringde på o sa något! :D Så nu får vi hålla utkik på Daniels bil...

Telenor börjar bli en besvikelse

I fredags var man bjuden hem till Cici. Hon hade dratt ihop det gamla gänget som brukade umgås för nått år sen typ. sjukt trevligt och kul var det! Fann lite smått o gott att snacka om. Bäver och Mirro tittade också upp en liten stund. När kvällen börja ta slut var man lite rund om fötterna, så det var bara till att gå hem o sova för dagen efter gällde det museum. Bilderna från museet har jag redan lagt upp, så det är bara till att kika. Men vi hade så skoj där! Gick där i 3 timmar. Fast det var även på det tekninska museet. Haha där sprang alla vi fyra runt och lekte som om vi var små barn på nytt! :D

Söndag och måndag har flytit förbi ganska kvickt. Fick byggt om mina naglar i söndag. Riktigt fina blev dom :D Rosa glitter med lite vitt.

Har ringt och hört runt hur min Lasning ser ut. Mjoo jag är ju på väg, men har långan väg att gå. Suck. Inte för att jag är orolig, men ändå.

Sitter just nu i telefonkö hos Telenor. För ett tag sen lämna jag in min telefon på lagning. Det gick inte o laga den så jag fick en ny istället. Var och hämtade ut denna igår. Upptäcker att dom är jävligt snåla. På denna nya telefon har de satt på mitt gamla bakskal. Det syns tydligt, för mitt bakskal är jätte repat. Vad fan ska dom med ett bakskal till? Snåla jävlar som inte kan låta det sitta på som tillhör telefonen, utan ska byta tillbaka det till det gamla. Men i vilket fall som, så har de knäckt en bit på mitt bakskal så det sitter jätte löst och ramlar av hela tiden. Får ju antagligen lämna in den igen!! Då blir det fjärde gången.. Fast antagligen är det Sony Ericsson som är snåla då det är dom som står för delarna..

Fast Telenor är dock urkassa på "säkerhet". När jag skulle hämta ut telefonen sa jag att jag blivit av med mitt inlämningskvitto. Men jag hade med mig min garanti på mobilen och legitimation. Men det ända han bad mig om var telefonnummert, sen fick jag telefonen. Vem som helst hade ju kunnat gå in och hämta ut min telefon, bara de kunnat nr..?!

Sjukt skoj hade vi på muséet :D

     
     
  
    
    
  

Minnen i bilder och ord :D


Detta är ett år sen. Jag och Marina shoppa lite på Netto. Saker som behövdes köpas hem till lägenheten.. Och vi skulle få hem allt detta på våra cyklar. Haha! (Fast min cykel finns inte längre då den är stulen)

Haha! När vi missa Danmarks-resan med danskklassen :P Bara några av oss, tror vi missa tåget med 2 minuter. SÅ där stod vi mitt om morgonen på centralen i Malmö.


En resa som började i Kiwik, vi shoppade en massa saft :D - Vidare blev det till Simrishamn på middag - Slutligen hamnade vi här (på bilden) och tog oss vars en mjukglass. Mums!


Cici rädda min urtråkiga tv kväll

En rundtur i vårt Svedala - går ganska fort ;)

Cici kunde inte ringt mig mer lägligt :D Satt o titta tv med Daniel. Så sa jag till han; asså fan, titta på klockan, vi kan inte bara sitta här i titta på tv tills vi ska gå o lägga oss.. Så jävla tråkigt! Och just då ringer Cici! Vad gör du? Inget alls.. Bra kom ut. Så gick jag ut på parkeringen och där stod Cici med bilen. Äntligen något att göra tänka sig! Ahh nice :P Båda var hungriga så drog till Donkan och käka. Sen snurra vi runt med bilen och bort till Josse och stod o snacka lite med henne. Diskutera hur vi satte på dimmljusen på en Audi. Hehe, det gick till slut minsann ;) Efter det fanns det inte mycket att göra så vi åkte bort till de "nybyggda" husen och titta. Sneakpeakers haha! Stirra in i främlingars hus för att se hur fint/fult de hade. Fick oss en lång pratstund om allt möjligt också. Allt från "Hur Svedala kom till på kartan" till "killar och deras hjärnor".

Svennebanan i mina öron

Kvällen ägnad åt det kvinnliga könet

Imorgon blir det brudkväll hos Cici. Hon har dratt ihop det gamla "tjejgänget" och tänk bjuda på lite gott. Spel, skitsnack och dricka är vad kvällen nog kommer bestå av :P Hehe. Hon bjuder visst på ostbricka o lite frukt. Ohh vad jag längtar! Så det blir direkt hem efter jobb imorgon och duscha, sminka och klä.. Får väl värma upp med en smakrik cider efter duschen. Jag har turen på min sida och är ledig denna helgen :D Nice
Men det blir nog inte mycket sovmorgon för det. Lördag ska jag, Daniel, Tina och Jimmy till Malmö museum och tekniska. Jiippiii! I cant wait!

Har börjat lyssna på en låt som jag fastnat totalt för! Den e så rolig och man blir så glad av den. Hehe

Promoe - Svennebanan
Hörde den på Din gata här om dagen så gilla jag den och är i full rulle just nu att spela upp den.

Ser att Simpsons är på tv nu, så måste pysa! Ciao amigos!


Från ruin till diamant

Ihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! When I get older I will get stronger! There is no doubt about it. For every day that goes, I learn something new, and thats what makes me the ONE I am. ¨


Jag är glad för alla mina vänner, syskon och kusiner. Älskar er alla och mår toppen på grund av er! Har jag tråkigt, är alltid en vän vid dörren för att pigga upp mig. Är jag ledsen, finns alltid ett syskon där för att trösta mig. Är jag förvirrad eller arg, har jag alltid en kusin framför mig som lugnar mig. Det är inte bara jag själv utan även alla er som har format mig till den jag är idag. Med er kärlek och vänskap har jag lyckast bygga upp mig själv, och älska vidare och ge vänskap vidare.
Men först och främst; tack mamma! Det är du som gjort att jag finns och är någon idag.


Vart tog påsken vägen?

En fest häromdagen hemma hos Marina och Freddie. Allt gick bra och alla hade roligt! :D Men två personer som var där, som vi inte kände sen innan, blev lite för fulla. Till sist fick Marina nog av dem och sa till dem; nu får ni gå här ifrån! Men så klart så gick inte det som det skulle. Tjejen börja tjafsa och killen började slåss. Oj oj, Slag hit o slag dit, Det pågick nog i en timme. Alla fick nog mer eller mindre ett slag av denna kille då han var rent galen. Till sist kom polisen och fick ta de båda med sig. Äntligen blev man av med dom!

En fullspäckad påsk har det varit. Jag har jobbat alla påskdagar, idag är min första lediga dag :D Fredag jobba jag till fem, direkt efter det var det iväg till Kävlinge på påskmiddag. Hemma igen vid tio, elva. Det var bara till att hoppa i säng eftersom jag skulle upp o jobba dan efter. På jobb till fem igen och sen direkt iväg till Lomma på påskmiddag. Hemma igen vid elva, bara till att hoppa direkt i säng. Skulle jobba morgonen efter oxå. Jobbade till tre den dagen, hem o duscha sen direkt iväg till Anderslöv på Taco-kväll. Hemma igen vid tio,elva. Bara till att kasta sig i säng, Daniel skulle upp o jobba tidigt idag.
Ahh, påsken har gått otroligt fort för mig! Inte varit ledig en dag av påskdagarna.. Men idag är jag ledig. Men ingen vila för det. Ska ta mig an all tvätt och städning av lägenheten!

Ahh, stackars min boll

Fick övernattningsgäster igårkväll. Marina och hennes hund. Oj vad han höllt på att skälla på alla bilar som stannade utanför fönstret. Skällde till när man börjat somna så man hoppa till och blev skit rädd. Haha. Marina är på jobb så jag är hundvakt för dagen. Tatt mig en låång runda med honom, illa när han ser katter. Han har nyss tuggat sönder min pilates boll .. =( så nu kan inte jag träna med den hemma något mer.

Bilder från mobilen


Köpt två av dessa lampor som jag har i mina fönsterkarmar. Syns kanske inte, men de är gröna :P


Hur dum får man bli egentligen?? Denna person borde inte ha körkort!


En polare som klädde upp mig i vampyr/rock-tema. Nice ;)

Är uppmärksamhet så eftertraktat?

Att ta hänsyn till alla det är väl självklart! Jag tar inte mig själv i förtur! Men man kan väl mötas halvvägs? Eller...?

Var glad för vad du har

Har snacka i telefon nästan hela förmiddagen. Båda viktiga och mindre viktiga samtal.. Så hela förmiddagen gick åt till det. Fick sätta igång med städningen sen, golven behövdes dammsugas och tvättas. Har blitt gjort nu, myket fint och luktar gott gör det. Tar en paus nu, orkar inte städa i ett idag, har gått o blivit lite småsjuk. Ont i min hals, rasslig och det river när jag hostar =/

Men men. Har lagat mat nu, några köttbitar kryddat med chilli o annat och ris till det.
Jag har en himla tur att ha tak över huvudet och mat på bordet varje dag. Brukar alltid ta det för givet men egentligen borde jag uppskatta det mer. Även om det är jag själv som betalar för allt. Jag ska vara glad att jag kan betala det. Bara något jag började tänka på nyss... Jaja, nu är det sagt så.

En svikare, varför bry sig om oss?

Fredagen blev inte så lyckad som jag hoppades på.. Först ringde jag Lollo o fråga när hon tänkte komma, då säger hon att hon inte kommer och är hos sin kille istället... Hon hade missuppfattat oss verkar det som. Så ingen träff med de tre musketörerna =( Sitter och väntar på "den okände", som då är Sune, vår biologiska fader. Men det var inte lönt att vänta för länge. Fick ett sms där det stod; Pappa kommer inte ikväll.. Både jag och Tina ganska besvikna och sura. Detta är andra gången han skiter i att dyka upp när vi bestämmt. Men jag gav mig inte där.. Slog han en pling på luren för att höra hans ursäkt. Och det var den sämsta ursäkt jag någonsin hört..
Fredagen för mig och Tina kändes totalt förstörd... Men för att inte försumma hela kvällen så åkte vi hem till Josse och Johan och spela spel med dom.

När man vaknade lördag morgon hade ilskan gått ur kroppen en aning, och det kändes som en helt ny dag med nya saker som skulle ske. Cici hämtade upp mig tidigt och vi körde till bolaget och shoppa, efter det bar det väg till IKEA (vår favorit affär) Hehe. Där blev det stor shopping för både mig och Cici! Oj oj vad vi handla, kasta ner saker i vår vagn allt efter hand vi gick längs alla ting. Men riktigt skönt var de. Fick tankarna på annat. Skönt att Cici drog med mig, så kunde man gå o tänka på inredning istället. Hehe. Ut till bilen när vi betalat och försöka trycka in allt i den lilla bilen. Haha det gick in allt ihopa, även min höga palm! =) Efter det drog vi till Jägersro. Skulle handla lite kläder oxå. Varför inte? Nu när vi ändå lät plånboken rulla så lika bra att fortsätta. Blev en skjorta för mig :P

Sen hem till Svedala igen och lasta av allt hos Cici och resten hos mig. Bort till McDonalds o handla två burgare, magen kurra. Sen ner till biltvätten. Med så fint väder ute och en smutsig bil som den så passade det utmärkt att få den ren :D

På lördag kväll väntade en 30-års fest. Mamma och pappa hämtade upp mig och Daniel, körde bort till Lomma. Kom dit och tycktes känna ingen. Haha. Men det blev bättre sen, länge sen man träffat alla. Men jag hade skit kul och det såg Daniel oxå ut att ha! :D När jag åkte hem, skulle han dra till Casinot med Bengt. Och eftersom Daniel hade sneakers på sig, så fick han byta skor med en annan kille för man kommer inte in på Casinot med sneakers. Jag fattar inte hur de har tänkt när dom byta skor för Daniel hade 3 storlekar större skor än den andre killen? Haha

Hoppas det blir av..

Jobb och sen träning idag. Varken jag, Tina, Jimmy var egentligen taggade att träna idag.. Men bättre att gå dit o försöka. Så litta workout blev det i alla fall
Linda hämtade upp mig efter en snabbdusch hemma. I bilen satt redan Douglas och Marina. Körde hem till M&F och slog oss ner i sofforna. Snacka som fan gjorde vi, och kolla bilder på facebook från våra tidiga gymnasieår.. Haha! Guud så liten man såg ut då! Och jag tyckte jag var blond då... Mitt hår var ju mörkt! Haha.. Det var minnen från ett matte-läger.
Ut en runda för o rasta deras hund och sen bar det väg tillbaka hem.
Dagen har gått fort, det ena efter det andra.. Men en mycket trevlig dag har det varit :D Och solsken oxå ju!

Imorgon blir det jobb till ca.17.00 och sen bör det väg in till Malmö, hem till syrran i all hast för sen får vi besök, av den "okände". Hoppas det går bra, och att han ens dyker upp denna gången.. Gör han inte det.. Ja då får det va så. Då är det slut på dessa "lära känna sina döttrar träffar". Jag menar; nån måtta för de väl va.
Skulle han inte dyka upp, så blir det i alla fall en rolig kväll ihop med mina sockersöta och underbara systrar. De tre musketörerna ;) Hehe.

Nä vet ni?! Nu kallar sängen! Ska upp och jobba imorgon, börjar åtta. Behöver ju min skönhetssömn ;)
Natti natti!

Sorg, skratt & undran

Dagen igår blev som den blev, det mesta gick i kras och jag satte mig på tåget till syrran. Sov hos henne där inatt, hon fick mig på bra humör igen, familjegeni och en massa lovesongs ;) Hehe Thanx for a funderful evening Siss!

Linda Rosing - vad kan man säga? Hon valde Hugo.. Oj oj, visst han var ju den som bäst visat framfötterna i programmet, de flesta killarna var ju bara skit.. Men en 19-åring?! Hallå? Vart har du huvudet Linda? Visst, kärleken är som den är. Men av vad man sett av Hugo så ligger han på aningen barnsligare nivå... Och din dotter är ju 15 år...

Bu! Blev du rädd?
Linda (Ståhl) kom över till mig nu ikväll. Satte oss i köket och lät Daniel spela sitt tv-spel. Så vi drog fram kortleken och ladda upp med te :D Mums och skoj! Hehe, linda backade ut sin stol så lät det ett gnisslande/tjutande ljud. Och ingen av oss var beredda på det och vi blev livrädda! Ahhh, jag hoppade till och var nära på att kasta ut mitt te på golvet. Båda två far in i gapskratt sekunderna efter. Haha. Snacka om att vara lättskrämd!


Längtar till sommaren, njuta i solen av en god glass!

RSS 2.0