Nu har de åkt..

Tina och Jimmy var här igår. Vi käka pizza, drack nån öl och spelade en massa spel. De sov över här sen 6 imorse steg alla upp så körde jag o Daniel dem till flygplatsen. Tog ett långt förväl, jag och Tina i alla fall :P Hehe.  Så nu är dom strax framme på GrandKanaria. Fuskisar! Jag vill oxå ha det varmt o skönt :D Men jag saknar redan Tina =( Vem ska nu ringa mig 20 gånger om dan och prata om helt meningslösa saker? En vecka... sen ska dem vara tillbaka. Puhhhh


Sen städning - riktigt tråkigt

Varit hos Cici idag. Chockerande så följde Daniel med till Cici :D Och sen kom Andreas dit oxå (Cici´s pojkvän). Vi visade varandra sakerna vi fått från HM. Speciellt skorna som vi är så glada över. Hehe. Cici´s skor va skit snygga. Höga klackar, sååå nice ;) För typ en timme sen kom jag på att varken jag eller Daniel hinner hem från jobb och städa här hemma innan Tina och Jimmy kommer. Så det var bara till att börja göra det nu ikväll. Diska, plocka undan kläder, städa bort skräp och putsa glasbord. Inte kul så här sent på kvällen.. Men men nu är det gjort i alla fall.

Cici är en cool tjej med lusten precis på rätt plats =)


Billigt kött

Va inne på Coop o skulle handla balsam. Såg kött som de sänkt priset på, antagligen kort datum. Men det är ju bara till frysa in. Jag handlade 2 skivor entrecote för 49 kr. Mycket billigt, och jäkligt gott :D
Varit och hämtat ut mitt paket från HM. Jiiipi! Ett par espradillos, skit snygga va dem! Och två väskor; en röd och en i ormskinn. Wowowow. Jag gillar sakerna :D Helt nöjd!

Allt för kroppen

Igår efter all städning och källsortering så fick jag tråkigt där hemma. Stack ner o solade en stund. Ahh så skönt och avslappnande det var :D Man drömmer sig bort till en varm o skön semester.
När jag kom hem efter solningen surfade jag runt efter billigast gym. Jämförde priser för ett år och skillnaderna var stora. På det ena gymmet blir årskostnaden ca. 2600 kr och de har alla de nyaste redskapen och du kan när som helst på dygnet gå dit o träna. Ett annat jag kollade upp kostade ca. 4800 kr för ett år. Lokalen där var inte lika stor, mindre redskap och öppet på speciella tider. Så helt klart blir det de första alternativet!! Det gymmet heter Fitness24seven. Nog många som vet vilket det är. De har en del gym i Malmö lite här och var och något i Lund vet jag.

Glöm ej att källsortera

Då är det städning på gång nu. Börjar inte jobba försen 17.00 så passar på att städa till lite här hemma. Diskat är det gjort och dammsugat. Tagit ut alla sopor och källsorterat dem. Det är viktigt att källsortera! Jag lägger tidningar, kartong, hårdplast och avfall för sig. Fortfarande så har jag MTV på i bakgrunden för att höra lite låtar under tiden jag donar.

Enkel morgon

Då var det en ny dag idag. Startade den med en kopp kaffe och lite tv-tittande. Badkaret håller på att fyllas så ska jag snart ta mig ett skönt varmt bad :D På tv:n visas MTV medans jag går o plockar undan lite här och var. Hehe reklam på MTV just nu, Telenors reklam. Älskar dem! De är så roliga :D

Tro eller hjälpa?

Såg ett program idag om ungdomar som åkte på ett kristet Boot camp. Där fick de lära sig mer om Jesus, Gud och Biblen. En stor del av deras uppgifter bestod av att få en hel del männsikor att konvertera/rekrytera till kristendomen. Det prata så mycket om synder, att göra bra saker i livet och att hjälpa de behövande. Men de behövande är inte vanligt folk med en tro på något annat än kristendomen eller folk som inte har nån tro alls. Utan de behövande är alla människor som lider runt om i världen. De som svälter, de med sjukdomar, de föräldralösa osv. Varför inte lägga sin tid och energi på att hjälpa dessa männsikor istället för att försöka få folk att konvertera/rekrytera?
Jag tror inte på Gud, himlen eller helvetet, men dömmer inte de som väljer att tro.

Svar till kommentaren om Citygross i Malmö: För att där är för mycket folk hela dagarna som yrar. De har det för stökigt bland alla sina varor. Där finns ont om parkeringsplatser. Kassorna bastår oftast av låånga köer. Av dessa skäl ville vi hellre till ett lugnt och stillsamt Citygross i Trelleborg.

    

En runda på stan

Varit i stan idag med Douglas och Tina. Blev litta shopping här och var :P Två t-shirts från Gina Tricot och ett linne o en polotröja från HM. Skönt o få hem lite mer kläder till garderoben :D Stanna till på McDonalds för lite käk, skumma folk där finns vid Triangeln. Efter shoppingen åkte vi hem till Tina på Värnhem och drack lite kaffe. Ska sitta här o vänta på att Daniel slutar så att vi sen kan hämta upp Cici och köra till Citygross i Trelleborg. (Citygross i malmö är ej lika uppskattat)

Morgon

Godmorgon! Blev väckt av chefen imorse. På min sovmorgon, men gjorde inte så mycket. Behövde ändå gå upp för o springa ett par ärende. Sen ska man in till stan med Douglas. :D O senare till Citygross med Daniel och Cici för o stor handla mat o dylikt.
Lyssnar på Stieg Larsson - Män som hatar kvinnor

Shopping.. non stop snart..

Hej tjolahopp! Cici är kommen till min lilla lya. Sitter vid varsin data och surfar litta. För det mesta blir det HM för min del. :P Tid för shopping igen. Blev några sportkläder och lite sommarkläder. Längtar! Men det kommer inte förrens i slutet av feb =( så får vänta helt länge. Men det gör inte så mycket för sakerna jag beställde sist kommer nog vilken dag som helst snart.. Wiie!
Cici, du får mig att shoppa.. Har snart börjat bli till ett beroende varje gång du kommer hit o vi surfar behövande efter kläder.. Haha!

Summering

Lördagen bestod av vänner, musik och törstsläckare. Hade över ett par vänner hos mig. Satt och snacka om allt möjligt hela kvällen och drack lite vin o öl till det. Musiken strömmade ut ur högtalarna och golvet fylldes imellan åt av dans. Klockan tickade och fler folk ramlade in hos mig. Efter ett par timmar var det trötta ögon och slut på dricka. Sängen kallade, men i mitt fall fick det bli golvet. Hehe, inte så bekvämt som jag trodde det kunde bli.

Ikväll blir det Lipstick Jungle ihop med Cici - sockerpinglan.



Städat ut världens stökigaste garderob!

Dagen började med att jag gick o mötte syrran vid Tempo så vi kunde handla litta frukost. Kaffekokaren var så klart på! Super viktigt med kaffe ju! Frukosten gck över till att vi lira litta kort och kolla tv. Höllt på med datan och våra mp3-spelare osv. Det gick i sin tur över till städning, typ dammsugning, diska, damma etc. När hon sen drog hem igen så kände jag för att fortsätta att städa nu när jag ändå var igång. Storrensning blev det!! Garderoben, hyllorna o under vasken. Ner med saker i källaren, 6 påsar med skräp jag kasta och nästan alla mina skor fick åka in i garderoben. Får inte plats i skohyllan. Suck! Det har tagit sin tid och ork. Men nu är man färdig! I alla fall färdig med det jag ville fått gjort idag.

Vilka 3 tal ska stå istället för A,B och C?


Svaren kommer jag att presentera senare i veckan. Försök gärna klura ut svaren och se om du får rätt. Skriv svaren i mina kommentarer. Lycka till!



Guantanamo stängs inom ett år

"Ska stängas så fort det är praktiskt möjligt"

President Barack Obama väntas under torsdagen besluta om framtiden för fånglägret på Guantanamobasen på Kuba och samtidigt lägga fast hur förhör och internering ska skötas, uppger en källa i kongressen.

Fånglägret i Guantanamo öppnade i januari 2002 på order av George W Bush. Sedan dess har över 800 vuxna och tonåringar suttit inspärrade i det hårt kritiserade lägret. Bara 20 har anklagats för brott och bara tre har åtalats.
- Aftonbaldet

Detta är så sjukt! Att Guantanamobasen har fått vara öppen så jävla länge, när alla i omvärlden vet om hur fel allt och alla behandlas där. På vilka orsaker människor blivit inlåsta där, hur dem berövats deras liv och värdighet. Människor som inte fått en chans att försvara sig, och sen ska dem vara som hundar för fångvaktarna. Inte förrens NU har man börjat tänka om och vill stänga ner fängelset. Fy fan för Bush! Och tummen upp för Obama!

 


Kunde gått illa

På jobb
Tände en lampa innan jag skulle gå från jobb. Samma lampa som vi alltid tänder när mörkret börjar komma. Går in i rummet där lampan står och ser att den börjat ryka!! Och den rök mycket. Stängde av den och drog ut sladden. Det kunde ha gått riktigt illa om jag hunnit gå ifrån jobb innan jag upptäckte detta.


Se upp på vägen där!

Nu har jag fått fixat så min löne sida står rätt till. Äntligen! Efter det var fixat så hämta pappa upp mig så var det dax för övningskörning med honom. Kört i två timmar med honom, helt slut i huvet. I och med jag är så ny förare så är det precis som om jag måste tänka på precis allt i min omgivning. Så till slut blir huvet helt slutkört. Men för övrigt så gick det bra :D


Efter körningen gick vi upp till farmor och farfar och åt mat med efterrätt. Mycket gott, husmanskost! Sen var det direkt iväg till jobb..


Lönen på sned

Godmorgon allesammans! Min första sovmorgon på länge, men blir väckt av telefonen från båda syrran och chefen. Typiskt! Fick besked på att jag måste hoppa in extra på jobb idag, alltid lika kul... Usch nä! Men men det blir ju en extra slant i plånboken. Försöker ringa och få tag på någon som kan rätta upp min löne sida (Heroma). Ringde lönekontoret men han jag skulle tala med var inte inne just nu så får pröva om ca en halv timme igen. Jahaa.. Det måste bli fixat, annars får jag inte betalt för alla dagar jag jobbar extra.

Väntar på att mitt kaffe ska bryggas klart så jag kan få min dagliga dos av koffein! :P


Läsning är inte för mig

När jag gick hem från jobb innan så satte jag på min Mp3-spelare och lyssnade på lite musik.. Tanken slog mig att om jag nu ändå bara lyssnar på musik när jag går, och det tar en halvtimme att gå hem från jobb, så kan jag lika väl lyssna på en bok :D Jag gillar berättelser men har aldrig brunnit för att läsa, känner mig rastlös när jag ligger o läser. Men att då ha en ljudbok på Mp3-spelaren gör det hela så mycket bättre! Så sitter o letar efter vad jag vill "läsa" så får jag lägga in de på min spelare sen. KANON!


Presidenten: Börja blogga

Kazakstan. Kazakstans preminärminister Karim Masimov har beordrat sina ministrar att börja blogga. Det har han nämligen själv gjort och upptäckt att det är både kul och lärorikt. Sedan förra veckan har han fått in 152 kommentarer med bland annat en rad klågomål på dåligt dricksvatten. Premiärministern har agerat snabbt och gett order om en utredning om klagomålen.

Artiklen hämtad från metro.
Ändå lite fräckt att politiken tar sig till bloggandet nu. Jag kan hålla med om att det kan vara lärorikt. Som samhället är nu så har ju bloggar en stor utsträckning världen över. Vilket kan gagna förhoppningsvis alla i landet, folket så som politikerna.

Tv kväll med Cici

Precis kommit hem från Cici. Jag gick över till henne idag istället för att hon kom hit, får ju va litta omväxling =) Vi satt och ladda upp oss framför tv:n inför Top Model. Usch, Isis åkte ut. Synd för jag digga henne som fan. Men domarna har rätt, hon blev inte bättre på bilder..

Efter programmet zappa vi runt och hittade en dokumentär på 5:an. Flickan med två ansikten. Väldigt intressant. Men man blir så arg när hör om Indiernas olika kast och att alla familjemedlemmar måste vara enade om ett barn ska få läkarvård eller inte. Pga detta så dog flickan till sist! =(


Lipstick jungle

Cici kom hit igår efter jobb :D Daniel drog in till stan så va hade tv:n för oss själva. Skönt hehe. Det blev en runda ner till affären för lite godis mellan åtta o nio typ. Fanns ändå inget att se på tv då. Men sen kl 21.oo så började Lipstick Jungle - andra avsnittet. Vill se några avsnitt för o avgöra om det är något att titta på, men än så länge så gillar jag programmet. Killen som den blonde kvinnan är otrogen med, han e så j*vla snygg! Shiit asså! Tänk o få ha honom! *Avundsjuk*



Lördag

Vaknade på lördag o mådde inte helt så bra som jag ville. Lite seg i kroppen, trött o sliten. Men efter lite mat o vitaminer så repade jag mig sakta. Närmare mot kvällen var det tid för duschen och sen en makeover framför spegeln. Idag blev det BigBowl (som förra helgen). Cici övertalade mig att följa med in, och jag ville ändå inte ligga bort hela lördagen hemma. Först åkte vi bort till Josefin o hade liten träff där innan. Sen på tåget o raka vägen mot Värnhem. Jag var rätt duktig på bowlingen denna gången, men tyvärr så hade jag en mycket bättre spelare i mitt lag så jag kom bara tvåa. När bowlingen var över stannade vi kvar o gick över till det lilla dansgolvet och baren. Jag dansade en låt sen pallade jag inte så jag tog min plats i baren. Men där satt jag väldigt behagligt och var nöjd :P


Fredag

Fredag blev i stort sett ett enda nöje :D Efter jobb var det direkt hem och göra sig i ordning. Jag och Daniel var bjudna på middag hos mina föäldrar. Väldigt god kycklinggryta med ris blev det, och lite gott vin till det. Sen skulle vi ju ha efterrätt.. Men det blev ju inte riktigt så. Pappa hade kört iväg till affären för att handla efterrätt och när han kommer tillbaka så har han glömt efterrätten! Haha. Han handla allt det andra han behövde men glömde det han egentligen åkte iväg för att handla. Så istället fick han bjuda på den påse chips han handlat för att ha senare.

Efter middagen så åkte jag ut till Marina o Freddie där det bjöds på fest. Det vanliga folket var ju där och så fick man träffa en gammal vä. Har inte träffat henne på nog två år och minns det som igår när vi brukade ha skoj o partaja! Men kul hade jag där ute i alla fall.
Där fanns dock en skum kille närvarande också. En kvinnohatare... Påstod han sig vara i alla fall, men inte märkte jag av att han hata mig. Jag terra honom rätt mkt men jag såg att han tyckte det var lite roligt ;)


En vanlig dag i livet

Kommit hem från jobb nu, så skönt. Sätta sig framför datorn, sätta på en bra låt o koppla av lite. Inte varit så stressist på jobb idag men däremot mycket att göra eller förbereda. Så mest huvet som gått på högvarv idag. Men känner mig i alla fall nöjd med arbetsdagen :D Pös därefter hem till min kusin och tog en kopp te, blev se hämtad o körd till bankomaten där man tog ut pengar som jag fick i min hand lika fort som jag var tvungen att släppa taget om dem. Men det va ju ändå bara ett lån så det e chill. Hmm. på tal om pengar, jag har en del att hämta in. Några andra lån så att säga. Blir gött med shopping så fort jag kammat tillbaka de pengarna ;) Yes!

Kort kort inlägg

Chicoooo!

Cici och Dogge hos mig ikväll. Vi sotter och spelar litta poker medan Daniel får spela sitt Call Of Duty. Hehe. Dogge fick sticka hem till Cici o hämta litta mer supplies.. :P Hihi.. Hinner inte skriva mkt just nu för Cici står som en hök lutad över ig o väntar på att ja ska bli klar så vi kan fortsätta spela.

Ciao!

Rubrik

Kommit hem från jobb nu. Blev lite tidigare än väntat. Bunkrat upp med ett glas vin, gott gott. :D Gick hem från jobb idag, tog lite mer än 1 halvtimme. Dimman utan gjorde att man gick lite saktare. Det va uppfriskande under tiden man vandra, men när man väl kommit in o satt sig ner så kändes kroppen helt slut.. Puhhh


Goda tider från vackra ön Ven

Mrrg :S

Ojoj då börjar man om 45 minuter. Suck, vill inte till jobb idag. Slutar halv tio sen börjar jag imrogon bitti kl 7.30. Man hinner bara hem om för att sova sen ska man iväg igen..

Detta med reso online blev rent klyddigt. Man känner sig liksom inte ritigt säker när man bokar. Så vi bestämde oss för att boka tid med Apollo istället. Åka in till dem o träffas o snacka om priser osv. Och få hjälp med att boka resan.

Letar och letar..

Jag och Marina sitter o letar resor nu på alla möjliga resebolag. Men hittar inget! Inget som lockar oss alla fall! Priset ska va bra, hotellet ganska nice o så ska det vara under rätt period... Hmm.
Men som det ser ut just nu så blir de nog en resa till Kreta. Hittade rätt så billiga; 1 vecka 4200/person, fast om man la till typ 500 kr så kunde man få de för två veckor..

  

Morgon

Godmorgon för min del. Vaknade ganska sent idag. Hehe men det e lugnt för börjar ändå inte jobba försen kl 17.00
Har fått plockat undan lite o diskat från gårdagen, kaffekokaren är så klart på med full kanna! Super viktigt att dricka kaffe när man vaknat! Ska proppa i mig lite rosenrot också. Naturläkemedel som ska få en piggare och ge mer energi och ork. Vet ej om de funkar ina, har nyss börjat på dem. Men de behövs nu i vintertid.. Känner sig mycket tröttare då. Måste bero på mörkret.. Och vädret helt klart!

Ska snart få kaffe gäster, Marina och Freddie. Trevligt, har inte träffat dem sen nyårsafton. Även därför man fick städa undan lite, kan ju inte se ut som fan när man för besök :P


Saknar värme..








Jag älskar väskor och skor

Har varit inne på H&M's hemsida nu och shoppat lite :D Blev två väskor och ett par skor. Så nu väntar man bara på leveransen. Det sköna med onlineshopping är att man slipper böket med bussar, kylan ute och en massa köer! Men man missar ju det roliga med att titta runt o blanda stilar i omklädningsrummet.


Från Lanzarote när jag va där med syrran

Längtan och drömmar

Tjoolahopp tjoolahej! Precis kommit hem från jobb och dax att laga mat. Får skrapa ihop lite av de vi har i frysen. Potatiskrocketter, lövbigg och lax. Hmm en konstig blandning men det får duga idag :P

Döööör snart av väntan på min väska och min plånbok! Skulle komma om 3-7 dagar och jag ville att de skulle ta bara 3.. Men nä den har inte kommit än..Kan jag bara få en avi i brevinkastet snart!

Jag hatar Sveriges fula fula väder! Kan man inte bara vinna nån miljoner och flytta till något land där värmen består året om! Gärna nån stans i USA om jag får välja! Det hade vatt kanon. :D Men drömma kan ju jag... Suck. Att vinna miljonerna är 1 chans på 500 miljoner att jag gör, och att flytta till USA är 1 chans på 1 miljon att jag gör!

Bästa sättet att bli glad

Blev trött på att kolla resor och fick det tråkigt när Daniel satte sig o spela. Så jag klicka mig in på en massa sidor och tog till shoppingskickligheter! :P Shoppar efter skor, klädor, väskor och accessoarer just nu. Visst bara älskar man shopping!



 


Ta mig dit

Sitter och surfar runt på resebolag just nu. Ahh vad jag SKA resa i sommar! Var i Turkiet i somras och i Spanien innan det. Och nu vill jag mer än allt till Brasilien! Så underbart det hade varit och kul! En jäkla upplevelse..

           

Genomdrag av dagen

Syrran kom imorse så de var bara till o sätta på kaffet och kasta fram kortleken på bordet! Poker - först till 70 poäng. Tina hade turen med sig idag o tog hem vinsten. Synd =( Kanske blir det jag nästa gång ;)

Sen blev det ett städryck hos mig. Mest köket har blitt skurat rent och fint. Och passa på att kasta in två maskiner tvätt för tvättstugan var ju ändå ledig så :P

Ska bygga på mina naglar idag, det behövs för de har blitt rent för långa och en flyger snart av. Funderar på vilken färg man ska ha i en månad nu, men jag vetti fan.. :S Finns så mycket o välja bland så man kommer aldrig fram till nån färg!

Strike!

Drog in till stan igår, hem till syrran och hennes kille. Jag, Tina, Jimmy, Lina, Ammy och Mike började med litta dricka o snack. Ringer i luren och Kim har tatt sig in till stan. Fan vad kul! Sist man umgicks var ju två år sen med dig Kim! Klockan närmade sig 24.00 och vi drog ner till BigBowl. Beställde in några öl o drinkar och lät kloten börja rulla. Några strikes och några rännor, hehe. Men kul hade vi i alla fall! 02.30 in på BurgerKing får o mätta magarna, tillbaka till syrrans lägenhet o vissa dök i sängen (jag) och andra satt uppe till 05.00 o spela.








-->

Dixie Chicks - Ett väldigt bra band, värt att ladda ner albumet "Taking the long way"


Town

Då blev det utekväll igår. :D Linda och Douglas övertalade mig att dra med in till Breeze. Måste säga att det var tur de övertalade mig, för jag hade så jäkla roligt! :D Hehe. Och DOuglas drog till med att han va från Makedonien till en kille vi snacka med, och han trodde verkligen det. Fast Douglas satte sig in i rollen ganska mycket så..
Hemma igen vid 3.00 och pladask ner i sängen! Åhh vad det va skönt att sova efter så mycket dansande!

Eye candy

Enklaste sättet att uppdatera garderoben är att lägga till en ny accesoar.
 


                                                                                                              
I vinterns dunkla färger så föredrar jag lite varma färger
på ögonen. För att ansiktet ska få den energi varma look
även på vintern. Här är några förslag på färger.
   


               

Songs

Tips på veckans låtar:

Pink - Sober
Laurent Wolf - No Stress
Britney Spears - Circus
Crossfire - Lady
Leona Lewis - Forgive me
T.I feat Rihanna - Live your life
Kaney West - Love Lockdown


Tack

Fick min sms-avi nu. Min mp3-spelare har kommit!!


Coffe

Igårkväll innan jag gick till sängs så förberedde jag lite saker, laddade kaffekokaren, la fram en tidning på köksbordet, fyllde en gryta med vann för att kunna koka ägg. Vaknade imorse o tryckte på kaffekokaren, o började koka äggen. Går och bäddar sängen så länge o fixar till kuddarna i soffan, går ut i köket igen o får en chock! Allt kaffe ligger i fönsterkarmen och på golvet! Shit liksom! Fick stå o torka kaffe istället, har haft sån otur sen det nya året började!


Vintergrått

Nästan inget får en att känna sig vacker under vintern. Vädret är ruskigt och grått. Du ska på med lager på lager av kläder, mössan, handkar o halsduk, och en väldigt varm jacka. Ansiktet lyser inte upp som på sommaren, känns livlöst. Håret känns färglöst och tungt. Usch. Vad kan man göra för att känna sig vacker? Eller för att hitta sin energi och ork?

Out in the day

Ja det blev då en del saker från IKEA. Mest smått som man behövde ha hem. Strykbräda, fack till räkningar, en ny badrumsmatta etc. Stack in på skoaffär för att Josse skulle lämna in sina skor som gått sönder. Väl inne där såg jag de skorna jag sett tidigare och så gärna vill ha. Ville ha dem otroligt mycket så köpte dem! :D Och när jag kommit hem så var jag sugen på något mer, så jag gick online o köpte mig en mp3-spelare :D Jipppi!

Usch! Något av det värsta som kan hända hände mig idag! Satt i bilen vid bildörren med fötterna utanför bilen. Uppe på taket stod där en mugg med cocacola i. Och så klart så välter den och åker ner över mig! Det rinner uppe från håret, ner i ansiktet och ner på mina kläder! Fan så arg jag blev! Rent klibbig! Ville bara hem!

Dryg

Jopp.. ska iväg till IKEA idag ju. skulle kört kl 11. Men nä som vanligt ska johan ta sån tid på sig! Blir så trött på dig att du aldrig kan göra vad du ska i tid. Istället ska du spela ditt jäkla spel, lägg av din tönt. Lär dig passa tider istället!!

Brao

Hola!!

Dricker te. Mums! Har kollat på "the love guru". :P Kul movie.. Då blir det att pysa på IKEA på morgon, morgonkaffe ska det bjudas på där ja! Tackar tackar. Men bara om man har IKEA FAMILY kort :P 

RSS 2.0