Chilli it was

Igår blev det party party. Vi började med lite för festande hos mig, körde lite parlamentet spel oxå :P Haha det är sjukt ball. Sen blev det taxi in till stan med sikte på Chilli. Och Chilli blev det efter något små strul, (löste sig fort).
Kul som in i bomben var det. Hemma igen vid 4-5 tiden och bums i säng!






Glassigt Tekla

Sliten från igår ska man vidare idag på kalas :D Jag passar på att skriva lite här innan vi ska köra och Daniel passar på att tittat på tv. Nått om sport i guess.. :P Tekla däremot passar inte på att göra något förutom att bara ligga och glassa.




Tummen upp!

Då vart man hemma från shoppingen! Blev en hel del roliga saker :P Fick tag i ett par träningsskor till gymmet, perfa! Slipper man att fötterna ska domna av på Indoor Walking igen.
Sen blev det mycket krims krams, fina festkläder och myspys tröjor :D Vila hade ju mega rea! Reade ut ALLT i butiken för 50 kr! Lite crubb blev det oxå, McDonkan så klart! Billigt och bra, så blev det mer pengar över till ting att köpa!!!


One more

En till kråka tittade visst upp innan avfärd :P


Morning shopaholics


Snart bär det väg till Centersyd. Jag vaknade redan kavrt i åtta.. puhhhaa!
Två trötta systrar som är redo att bege sig :p


The making, pizza

Idag blev det pizza bak, mums! Blev hur gott som hels! Kunde ju knappt sluta äta :D







Wow

Oj oj, Sorry sorry sorry!

Nu är jag här o tittar in igen :P Allt som vanligt kan jag konstatera. Lägenheten o vanligt skick, Daniel kvar där hemma  och katten mår bra :D Med andra ord, inte så mkt att skriva här egentligen, hehe.

Kan berätta att på lördag blir de shopping mys. Jag och en bunte vänner ska åka till Center syd när det öppnar. Gå och shoppa med lönen nyinsatt på kontot och luncha på något mumsigt ställe :D Lääängtar som fan.
Köpt ny klänning på Bubbleroom! Love it love it love it! :D


RSS 2.0