Jag lever länge!

Gjorde ett sådant dödstest på en sida. Såhär löd min död:


Jessica, du kommer dö vid 99 års ålder.

Dödsorsak:
Du blir totalt brutalt råmördad av en gammal klasskompis.

Jaha! Kul att man får leva länge :D Men tragiskt att man ska dö så.. Haha!




Vädret semestrar?

Solen kommer, solen går.. Regnet kommer, regnet går.. Kan vädret ta och bestämma sig? Eller ska de vara sånna klimatförändringar dag ut och dag in. Det är så man känner sig seg i kroppen! Ska man klä sig varm eller svalt? Regnjacka eller vårjacka? Man vet ju aldrig! Det man klär sig i på morgonen kan vara helt fel att ha på sig till lunchtid.. Suck. Sommarn, sommarn; Come out, come out where ever you are..!

Fick färgat och klippt håret igår. :D Klippningen som vanligt, toppar och klippte upp lite. Och rättade till luggen. Denna gången ville jag bli färgad lite blondare än vanligt. För jag har blivit så mörkblond i min naturliga hårfärg nu, känns som att jag tappar det blonda fina.. Men blond är jag nu i alla fall :D Normalblond, (inte platina) :D


ABBA - Take a chance on me

Kom på en sak nu imorse som jag glömde skriva igår. Efter jobb så stack jag hem till Josse och vi sjöng till Sing Star. Haha! Det är första gången jag någonsin gjort det! Och lätt var det inte.. För kan du inte texten så tittar du där istället, när du egentligen ska titta på hur höga och låga toner du sjunger. Vi testa ABBA - Take a chance on me... Oj oj! Jag valde att vara kören. Det var ju omöjligt att sjunga så! Ska upprepa take a chance tacke chance take a chance hela tiden utan att ens få hämta andan! Ojojoj det var en utmaning.. Hehe


Baka muffins och rensa källare

Haft ledig förmiddag idag så spenderade mkt tid med det nya spelet :P Gjort färdigt en karta på spelet, vilket innebär 20% Efter det blev det shopping på Coop, köpte bakmaterial. Jag och Douglas ska baka muffins på fredag och passa på att rensa ut i min källare. Ska bli myspys på hög faktor! :D
Köpte även biljetter till Törringelund. Bär ju väg dit på lördag med goda vänner. Gud som jag längtar, så skoj vi ska ha. Vi har fixat skjuts och förfest så planeringen är färdig.
Jag hoppas bara att min tandvärk har gått över tills dess! Har fått inflammation vid min ena visdomstand. Så pass att inflammationen sträcker sig ner på ena sidan i halsen. Känns som jag har halsfluss när jag sväljer... Fy fan vad det gör ont! Men jag sköter det med munhålegel.. Så hoppas det går över..

Imorgon bli det jobb och sen frisören. Ska klippa toppar och färga mitt hår :D :D :D


Fick löning idag



Tid för att börja shoppa nu :D

Postit lappar så jag inte glömmer!

Det blir Törringelund på lördag! Dansa till dansband ;) Ska ner och fixa biljetterna imorgon..
Fixat mig en almenacka idag som sitter på väggen ovanför min dator. Typ här jag sitter mest så då har jag bäst koll på månaden ;) Köpte gula postit lappar oxå så jag kan skriva upp min möten, läkarbeskök osv där. Och sätta den SYNLIGT så jag verklugen inte glömmer! Får nog skriva dit min nagel tid oxå.. Hehe så man inte råkar glömma den för tredje gången.. :P

Väntar på att Doug ska komma så vi kan lira Lego Jones... Men tycker han tar tid på sig.. ska vi hinna spela eller? Trodde han skulle va här vid 18.. Aja, får väl sitta uppe hela natten istället..

Grattis min guldfisk!

Idag den 25/5 fyller min kära guldfisk år! Cecilia Rydberg 22 år! Grattis grattis grattis!
Tack för smörgårdtårtan man fick smaka :D

Nya saker köpta

Indiana Jones Lego
Medimarkt hade shop-around-the-clock i helgen, vilket innebär att varje timme så har de ett speciellt erbjudande på någon av sina varor. Så klart mellan 15-16 sålde de ut alla tv-spel för 222 kr, vilket är skit billigt då de flesta kostar fem, sex hundra. Min kusin var där inne och ringde och fråga mig om jag ville ha nägot, så jag sa ja så klart! Ta vad du får tag på bara det är två player spel och det är skoj. Det blev visst Indiana Jones Lego. Testade spelet idag med Douglas och det visar sig vara skiiiit ball! Har nog aldrig spelat ett så roligt spel.. Haha. Men det är från 7 år och uppåt. Men vi som inte är vana vid tv-spel fixar detta perfekt! Vi bara spela och spela så länge vi kunde! Haha. Blir nog snart en ny spel omgång och jag kännermig och Douglas rätt ;)

Nya skor i min samling!
Var inne och shoppade skor idag med Marina och Dogge.. Fick med mig 3 par hem.. Mycket mycket nöjd! :D Blev ett par platta finskor, ett par med vanliga klackar och ett par med hööög kork-klack.. Har nog ett 30 par skor nu.. Och fler ska det bli! Älskar skooor! Längtar till att använda alla! Jiippii.
Har tänkt mig att använda det ena paret till Douglas student. Han tar studenten 12 juni!

Familjegeni med egna frågor

Varit och byggt på mina naglar imorse. Blev en snygg mörk mossgrön färg idag :D Skönt att få ha det gjort, jag missade ju min tid förra lördagen så det såg mörkt ut för mig. Men Hon fick ett återbud så hon lyckades klämma in mig. Tack för det!

Igår slutade jag 21.00. Raka vägen hem ihop med Douglas. Det blev familjegeni spelande.. När vi spelat klart ville vi spela igen. Men kom på att vi kunde skriva egna frågor.. :D Så det gjorde vi.. Våra kategorier var; Tv-program, Centralskolan, filmer, musik, blandat och Marina. Hehe.. Sen hade vi även två bonus frågor som handla om oss själv.

Jobb ikväll igen, 16-21 Inte så farligt. Sticker hem efter jobb och har Douglas och Marina väntandes där på mig :D Så gäster ikväll igen. Kul kul, för se vad vi hittar på idag. Robinson ska jag se i alla fall!

Victoria Silvstedt troschock

Här är bilden Viktoria Silvstedt vill stoppa. Den togs i helgen när Viktoria  gästade ett nytt köpcentrum i Stockholm. Det som tagit eld i huset är att man tydligt ser igenom trosan..


Rihanna is up on that hourse

Wow.. Rihanna har hittat en ny fisk i havet, men kanske av lite för lik Chris Brown?

 

Syskonträff

Igår blev del spelkväll hemma hos syrran. Lite familjegeni och Med andra ord. Killarna vann i familjegeni men sen tog vi igen det med att vinna med andra ord. :D
Sov hos syrran och blev imorse körd till jobb av Daniel, thanx! <3

Så idag var det jobb till fem typ och sen blev jag hämtad av syrran och åkte direkt hem till henne. Syskonträff hos henne idag. Mest för att diskutera planeringen av mammas 50 års fest. Det är ju vi barn som ska sköta allt och betala det mesta :D Spännande ska det bli! Wiiiie

Jag har hicka för fjärde gången idag!!! Kan det inte bara sluta... Suck

Cleaning

Underbara lediga dag idag :D Vakna vid nio tiden av ett sms jag fick av Douglas; Upp och hoppa. Hehe och det gjorde jag på direkten. Haft över Douglas och syrran här. Druckit kaffe och spelat kort mm. Även fått städat, dammsugit och tvättat golven. Skönt. :D Det blir ju bara av när jag är ledig så får passa på.

Nu ska vi ner och handla mat!



Mina HM kläder har kommit

Då har äntligen mina varor från HM kommit! De kom idag, men jag hant inte hämta ut dom, men som tur är så hade jag Marina som kunde fixa det :D Har fått prövat allt och var inte nöjd med alla varor.. Men jag älskar min klänning, mina två linnen och mina öronhänge! :D De två bikinidelarna jag beställt satt värdelöst på mig. Och det gjorde även jackan, just den vara jag mest sett fram emot.. =( På HM´s hemsida var den örkblå, men IRL var den ju lila! Och min vanliga storlek i jackor är väl 38/40 men här tog jag en 42.. och den var för liten! Mycket märkliga storlekar!

Aj aj..
Direkt efter jobb idag blev det träning! Kändes såå skönt :D Förutom min höft som gör så jäkla ont enda sen vi började träna.. Vilket är sen i februari månad.. Men har bokat tid med en sjukgymnast nu som ska titta vad felet är.. Hoppas på bra besked i alla fall.. För jag orkar inte ha fler skador i kroppen! Har redan mitt knä, som lätt hoppar ur led om jag får vridet det fel, eller halkar. Den skadan uppstod under en fotbolls match i skolan för 6 eller 7 år sen.. Men knäet fortsätter att fela.. Sen har jag den skadan i min fot. Hände under en brännbolls match i skolan.. Gled på gräset så foten vek sig och fick min tyngd över. Röntga foten, har en skelettflisa lös i min fot som ligger och trycker på en nerv så fort jag springer..

Jovisst blev ...

Jovisst blev det Norges lille charmör som tog europa med storm! Aldrig förr har det delats ut så mycket poäng till ett och samma land. Norge kan vara stolta. Jag vet inte om ni såg det, men när de vann så tog han glaspokalen och så klart så knäcks den på mitten. Lite pinsamt att knäcka priset i direktsändning! Haha.


Jag ska verkligen se Robinson på lördag! Fick ju en sneakpeak och Jarmo gör sig visst rejält illa. Ramlar ner från en stege så det börjar blöda i hans huvud.. Ojoj.. Spänningen ökar :P Mina 3 favoriter som är kvar där nu; Erik, Jarmo och Anna.. Heja heja heja! Någon av dessa måste bara vinna!


Mer från Moskva

Eurovision
Tycker att låten som Slovenien hade var totalt meningslös. Mest en miniorkester som spelar hela låten igenom. Några meningar sjungs sen av en kvinna som dessutom spenderar sin mesta tid bakom ett skynke??
Ungern hade en av de värsta dansarna! Han som sjöng dansa så jäkla fult! Hade kunnat se snyggt ut om han bara haft lite mera maskulina kläder på sig.. Suck.
Tur att man inte är där ifrån. Haha!

Programledarna
De är så kassa!! Man hör ju bara hur våra kommentatorer mobbar dom. Och jag förstår varför.. Det är ju katastrofalt. Den kvinnliga programledaren vet varken vad hon ska säga eller göra..Smart? Och den manliga har hemsk frisyr! Klippt dig snälla! Sen är dom väldigt dryga, kommer aldrig fram till poängen.. Och står och småmyser med varandra.. ??

Delfinal 2

Sitter och väntar på att röstningen ska avslutas i andra delfinalen eourovision song contest. Har Douglas med mig i soffan :D Vi hoppas även idag på våra favoriter... Håll tummarna alla.
Väldigt många ballader i dagens delfinal. Och nästan inga bra sådana heller.. :S

Sverige vidare till final

DÅ har jag, Cici, Douglas, Linda och Marina suttit och tittat på första delfinalen. Mycket nöjda blev vi efter kvällens röstning! Sverige gick vidare! Jippi! Nu har vi i alla fall klarat oss så här långt :D Turkiet gick vidare! Både jag och Marina la in en röst där på sms. Finland gick vidare! Yes! Och Lindas favorit gick vidare; Island. Allt hejande och tjoande ledde till ett lyckligt slut på denna kvällen för alla oss. 

   

Mina val i eurovision song contest 2009

1. Hadise - Düm tek tek (Turkiet)
2. Arash - Always (Azerbadjan)
3. Waldos people - Lose control (Finland)
4. Svetlana Loboda - Be my valentine (Ukraina)

Och inget annat än så tycker jag. Sviker Sverige i år för jag tycker inte vi har mycket att komma med. Visst vill jag att Sverige ska vinna, men tycker vårt bidrag är inget att jämföra med. Så därför hejar jag på dessa andra bidrag :D


Eurovision i högtalarna

Första lediga dan på det nya schemat :D Steg upp vid åtta imorse, hade tvätt tid. Bestämmt mig för att tvätta gardiner och sängkläder så det fick ja gjort. Drog genom dom i manglaren oxå. :P Och putsat alla fönster!
Douglas kom hit i förmiddags, hade med sig bullar. Mums! Blev bullar med kaffe. Sen har vi lyssnat på en massa eurovision låtar! Våra favoriter så klart! Drog sen ner till Lizzans och fikade på baguetter. in om på Mia&Nettans outlet o shoppade för en tjuga. Gick sen en promenad i byn för att gå av oss baguetten lite :D
Tillbaka hemma igen! Laddat ner våra favvo eurovisionlåtar och bränt ut på en cd :P så slipper vi sitta vid youtube..

Första tävlingen går av ikväll! Ska sitta bänkad framför tv:n då!

Godmorgon

En ny vecka har börjat. Villket även innebär att vårt nya schema har börjat. Nya jobbtider och nya dagar. Får börja veckan med det passet som jag tycker är sämst.. 12-21 Men får försöka att göra det bästa av situationen..  Då börjar man om en timme.. Tjooho! Haha

Tittar på Xena och dricker lite morgonkaffe :P Mitt favvo förmiddags program :D Hehe

Tack för brons :D

Då var matchen slut och vi vann! :D Tog oss till brons i alla fall, alltid nått ;) De sista sekunderna.. ojoj. Jag började undra om Sverige skulle göra mål eller inte.. Jag menar USA hade få spelare kvar på plan (resten utvisade) och inte ens sin målvakt hade dom.. Då är det ju sjukt lätt och göra mål.. Och när sekunderna var på sitt sista så fick vi pucken och slog i mål! Tack för den :D Wiiie!

Sverige - USA

Kommit hem från jobb och fått färdiglagad mat :D Daniel hade vatt igång i köket. Även påbörjat tvättningen. :D Sitter och tittar på hockeyn just nu.. Vi låg ju bra till.. Tills USA gjorde sitt senaste mål.. Står lika nu. Hoppas vi fixar denna matchen! Med tanke på hur Canada matchen gick.. Suck.
Men kom igen nu Sverige!!

Frukost - Mitt humör mål!

Nyss kommit hem från jobb.. ahh vad skönt att lägga sig i soffan och chilla lite framför datorn. :D :D Tummen upp för det! Idag har varit en toppendag! Kanon kul att vara tillbaka till jobb efter en veckas semester. Har fått gjort en hel del där idag. Det märks sån skillnad på kroppen och humöret om man äter en stadig frukost!! :D Äter flingor med fil varje morgon nu, ett glas c-vitamin och en kopp te. Mums! Också mina tabletter till det; rosenrot=uppigande, aloevera=matsmältning, solbrun=mot soleksem och så klart de nya viktminskningstabletterna jag är testkanin för. Hehe, den blir alltid en hel bricka med saker på till frukost.

Ikväll får vi besök. Syrran och hennes kille kommer och Marina och hennes hund :D Ska bli en trevlig myskväll med gottis, vin (öl), spel och så klart Robinson! Städat lite hemma nu inför ikväll och satt Daniel i jobb ;) Hehe



Jag vill inte låta andra människors betende komma in på mig... Svårt att låt bli att bli påverkad av andra när de har så negativ energi. Men jag försöker mitt bästa att undvika dom..

Hur djupt ska man behöva leta?

Kommit hem från jobb nu, skönt. Fick mig en frisk promenad, blev inte hämtad idag. Det får bli en mysig hemmakväll idag. Daniel är hos polare och tittar hockey och dricker öl.. så han sover borta under natten.
Själv ska man upp o jobba imorgon bitti, så ingen uppesittar kväll för mig, (tror jag inte i alla fall) Hehe.
Ur mina högtalare strömmar just nu; Bob Marley - Buffalo Soldier. Riktigt bra låt, mysig att lyssna på.


Negativ förändring
Det är inte klokt hur människor kan förändras..? Hur de blir till en person de aldrig varit förr. Med stora negativa skillnader. I de flesta fall visar det sig att förändringen kommer från en anledning. Det kan vara arbetssituation, umgäng, val av partner och en massa annat. Men trots dessa saker så tycker man att alla människor alltid har sin personlighet, och att den kan väl egentligen inte riktigt förändras? Men jag undrar om det är så? Kanske har jag fel om detta också.. Andra saker som visat sig vara annorlunda än vad jag alltid trott.
Men varför ska en person förlora omdömet på grund av något eller någon annan? Klart att stora förändringar i livet kan göra en bitter eller blind för mycket. Men ändå, lite av den person man varit borde väl finnas kvar? Kanske om man gräver djupt där nere? Eller? Jag vet inte.. Jag hoppas nog bara. Men kanske är förändringen för alltid.. 

Vad är det som händer??? Hela "vår" värld rasar snart samman! Snart bara sig själv att förlita sig på?! Trött på svek, trött på ovänskap, trött på allt trams som sker i släkten och familjen! Skärpning alla!! Vill ni dö lyckliga eller bittra????????

Med mitt rosa måttband

Igår när jag fick tabletterna så låg där annat i paketet oxå. Man fick en stegräknare och ett sött litet måttband i rosa :D Det första jag gjorde var att ta mina mått. Jag har tagit dom en gång innan vi började med träningen. Bättre att ta mått än att stå på vågen. Vikten kan öka när man tränar då man oftast går upp i muskelmassa. Så i alla fall, jag jämnförde min mått med innan jag börja träna för o se om det hänt något. Jo visst hade det hänt.. Men inte så mycket. Haha! Jag minskat 2 centimeter runt magen och 1½ runt rumpan. Annars var måtten detsamma.

Har satt på kaffe och ska snart ta mig en dusch. Börjar jobba kl 14.00 idag. Lyssnar på Din gata´s webbradio oh försöker piggna till. Vaknade kl 10 idag, men känner fan skit trött ändå..

Är trött på trashsnackare bakom ryggen. Speciellt när det gäller nån som står en nära, eller som jag trodde stod mig nära i alla fall. Hon påstår att det är vi som är förändrade, men om hon bara titta i spegeln så hade hon märkt att det är hon som blivit till en annan. Det är hon som valt att glida isär..

Nr uno

Jag har hittat min favorit bland eurovision låtarna. Första gången jag hörde den älskade jag den!

Turkiet: Hadise - Düm tek tek


Testperson nuform

Är igång som vanligt och städar i lägenheten. Har varit och handlat lite mat oxå. Passade på att hämta ut mitt paket som kommit. Tabletter från nuform... Tänkte testa på en av deras viktminsknings tabletter och se om de funkar. Ett gratis startpaket. Enligt deras undersökning så har kvinnor gått ner 0,4 kg i veckan på dessa tabletter. Upp till bevis om de funkar eller inte.. :D Man fick även stegräknare och måttband till.. ? Aja, vi får se om det visar bra resultat om nån vecka..

Skytten 22/11 - 22/12


Dagshoroskop - torsdag 7 maj

En person i din omedelbara närhet har en del att tänka över. Nya beslut måste tas om något skall bli färdigt. Ha tålamod och ge vederbörande det utrymme han eller hon behöver.


Bilder från Lalandia

   
 
   
   
 

Nu är man hemma

Hemkommen från Lalandia nu. Saknar redan att vara där! Fast lite skönt att komma hem oxå. :D Helt slut är jag idag. Steg upp tidigt för att vi skulle checka ut ur stugorna reda kl.10. Frukost, packning och städningen. Sen drog vi in och badade några timmar. Nästan helt folktomt! De flesta på Lalandia åkte hem i söndags.. Hehe. Slapp köer till kanorna :P Efter badet körde alla hel. Men jag, Daniel, Tina och Jimmy hämatde ut gratisbiljetter och drog över till tyskland. Andra dagen där, hehe. Vi åkte dit i måndags oxå. Men vi hade så mycket pengar över så tyckte vi kunde åka en gång till :P 16 flak med öl och cider fick vi med oss, 7 spritflaskor och en massa godis! Mums!  :P

Update Lalandia - Afterparty

Jopp hopp lingon bär!! Lekarna fick avslutas till sist, för mycket regn just idag..! Ahhh! Men lekarna skulle fortsätta imorgon. Saken är den att alla som skulle vara med var tvungen att lägga 20 danska kronor. Så just nu finns det 400 kr där i. Vi kör killar mot tjejer.. Laget som vinner får dela på vinsten. Så snälla heja på OSS! (brudar)
Chilla i stugan hos Anneli och Bengt, drack och drack och sen drack... :P Hälften i vår stuga, hälften i deras. (jag stanna i deras). Öl, vin, grogg och annat... Sluta med allt från skratt till tårar... Hmmm? aja, inget riktigt party utan ;)

Natte tid snart.. Ska digga o sen sova. Badland imorgonbitti och sen Tyskland...!

Ciao

Update Lalandia - Lekar

Lekarna är i full gång! Har just nu en liten paus. Vi har letat gem i makaroner, bokstaverat gåtor med stora lappar, monterat ihop en mutter och letet legoklossar i gräset..! Haha Såååå roligt :P Snabbt inlägg. Måste pysa till lekarna igen..

Ciao!

Update Lalandia - Skridsko

Då var man hemkommen helt slut och lite kall! Vi har varit och åkt skridsko i några timmar nu :P Hehe skiit ball var det, vi körde lite pjätt och snöbollskrig :D Jag ramlade inte en enda gång! Jag är så duktigt.. Wiiie!

Jag ser ut som en kräfta! Brände mitt ansikte igår i solen, hela ansiktet blommar i rött.. Haha

Kl 15.00 börjar lekarna. Alla ska samlas ihop på en stor gräsmatta så väntar det en massa lekar. Det ska vara killar mot tjejer.. Och det ligger en insats på 20 danska kronor. Heja heja heja brudar!

Update Lalandia

Blev en lång kväll igår. Åt buffé på resturangen, 200 danska kronor usch! I och med priset var så högt så gav jag mig fan på att jag skulle äta! 2 vänder med tallriken bland varmrätter, ett varm bland ostbricka och sen ett var bland efterrätter. Att jag inte kunde resa mig ur stolen efteråt! Haha.
Sen blev det sportbaren med biljard, spelhallen och minigolf. :D
Tillbaka till stugan en stund, sen pös jag tillbaka till baren. Satt där ett bra tag med kusinerna, lite rund om fötterna när man skulle gå hem... Hehe

Nu äter jag frukost och dricker kaffe. Gott gott i magen, fast känner mig mätt inu från buffén.
Gotta go!


I solen i Danmark

Ligger just nu i solen på altanen men en öl i min hand. :D
Vi kom hit igår och var ganska slut, blev mest att packa upp, bädda, käka och spela fotboll och basket :D Töserna i vår stuga gick o la sig medans killarna drog ut på krogen . Kom hem svin fulla sen och var jävligt högljudda. Usch.. Men men de får ju oxå ha sitt roliga ;)

Vakande idag av att killarna har dukat frem frukost redan vid nio tiden, ?? Oj oj, fulle igår och uppe tidigt idag. Man blev lite chockad. Efter frukosten drog vi till badlandet. Sjukt kul var där! Efter ett tag där drog vi tillbaka till stugan. Här är vi nu samlade med varsin öl i handen. Spelar badminton mellan varven och slappar annars mest.

Ikväll blir det resturang och en massa partaj! Jag lääängtar.

Ciao!


Två timmar till, sen åker vi

Ahh så skönt att vakna idag! Utvilad och full av energi. Vakna kl 9 har spelat kort med Tina i köket lite och druckit en kopp te. Om två timmar kös vi till Lalandia :D Läängtar så att få komma dit! Men har ett problem...hittar inte en enda bikini! Jag köpte två nya i sommras som jag hade med mig när jag var i Turkiet... Men nu kan jag inte hitta dom, och jag vet att jag har tagit dom med mig hem från Turkiet..! Var kan dom vara??! Aja, får se om jag kan köpa en ny där istället.

Daniel ska gå ner och tippa, jag ska duscha och plocka undan det sista här och även oacka ner det sista. Sen ska vi några ärenden här och där innan vi lämna Malmö.

Hade jätte kul på festen igår :D Hur trevligt som helst! Dans, dans, dans.. Hehe. Freddie var väl den som var igång och dansade mest av oss alla. ! Haha men det förstår jag, det var ju han som fyllat år!

Ciao!!

RSS 2.0